14.05.2024
Вівторок,01:38
Вітаю Вас Гість

Підшкірні прищі на обличчіНе багато з тих, хто зазнавав підшкірні прищі на обличчі, знають, що це - сигнал запального процесу в сальних залозах, що відбувається із-за скупчення в підшкірних тканинах ексудата, тобто гною. В таких умовах шкірні бактерії можуть активно розмножуватися. В деяких випадках спостерігаються кістозні утворення. При появі підшкірного прища спочатку прощупується невелике ущільнення, після чого прищ ... Читати далі »


Як позбутися натоптишівПролетіли теплі деньки, шльопанці і босоніжки заховані до наступного сезону, а ось мозолі і натоптиші залишаються «радувати» своїх господарів. Перед початком холодного сезону проблема огрубілою шкіри ніг стає особливо актуальною, адже в цей час року взуття щільна, багатошарова, нога охоплена матеріалом з усіх сторін і будь-який дискомфорт або біль в цій області здатні перетворити носіння взуття в нес ... Читати далі »


МезотерапіяПідшкірні ін'єкції різноманітних косметичних засобів давно не новинка, а невід'ємна частина світу естетичної медицини та косметології. Сама процедура введення ліків під шкіру саме в зону проблемної ділянки називається мезотерапія. Такий метод впливу має цілий ряд переваг, але найголовніше полягає в тому, що запровадження саме у вузько обмеженій ділянці тіла дозволяє надавати найбільш ефективний вплив безпосеред ... Читати далі »


БіоепіляціяШкіра жінки повинна бути чистою і гладкою. Такий постулат диктує сьогоднішня мода на прозорі та відверті вбрання, короткі сукні і міні-спідниці. Безумовно, видалення з шкіри зайвих волосся - особиста справа жінки, і тільки вона може вирішувати, бути епіляції чи ні. Але в останні роки жінки стверджують практично одноголосно - бути! Адже небажані волосся, крім свого неестетичного вигляду іноді доставляють багато ... Читати далі »


БлефаропластикаТермін «блефаропластика», що відбувся від грецького слова «веко», позначає операцію, проведену на століттях і представляє собою розсічення шкірного покриву в даній області і видалення надлишків жиру і складок. Така операція може проводитися як в косметологічних (з метою зміни форми і розрізу очей, видалення «мішків», корекції нависають століття і так далі), так і в медичних (наприклад, виправлення вроджених ... Читати далі »


ЕлектроепіляціяПроблему видалення небажаного волосся при всій делікатності жінкам не завжди вдається вирішити просто і безболісно. Сучасна косметологія пропонує безліч способів епіляції (видалення волосся) за своїм ефективних, мають переваги і недоліки: вищипування, розплавлений цукор або віск, липкий пластир, ультразвукова, лазерна, елос-, фото - або електроепіляція. Різноманіття принципів епіляції дозволяє жінкам вибр ... Читати далі »


Видалення родимокМаленька і акуратна родимка в зоні декольте або на щоці виглядає цілком естетично і надає власниці особливий шарм і індивідуальність. Але та ж родимка, тільки великого розміру, викликає зовсім інші почуття. Власниці такого «подарунка» природи мають, як мінімум, психологічний дискомфорт від реакції оточуючих. Саме для них видалення родимок і є питанням досить актуальним. Ще однією категорією ... Читати далі »


Тріщини в куточках губПрактично кожен з вас хоча б раз у житті стикалися з такою неприємністю, як тріщини в куточках губ (в народі вони називаються «заїдами», а в медицині - ангулярним стоматит). Невеликі за розміром, вони викликають дискомфорт, печіння і свербіж в куточках рота, хворобливі відчуття при прийомі їжі (особливо кислої, гострої та солоної), при розмові, посмішці і просто при відкриванні рота. Дл ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 29 30 »