29.04.2024
Понеділок,09:20
Вітаю Вас Гість

Випадання жирного волоссяСкупчуванню надлишків жиру у підстави і уздовж всього волоса несприятливо позначається на стані волосся та шкіри голови. Насамперед, жир закупорює отвір волосяний сумки і перешкоджає надходженню повітря. Надлишок жиру накопичується всередині волосяного фолікула і здавлює волосся, волосся тоншає і слабшає. До того ж, жир на поверхні волосини обтяжує його, а це додаткове навантаження на корінь. Стра ... Читати далі »


Жирне волосся, лікуванняВажкі, обвислі у підстави, що не мають об'єму волосся. Вони мають охайний вигляд протягом невеликого часу після миття. Це жирні волосся. Часто їх супроводжує лупа. Жирні волосся робить надлишок шкірного жиру. Причини підвищеної активності сальних залоз можуть бути різні. Одна з них - гормональний дисбаланс в організмі, іноді випадковий сплеск гормонів, з-за стресу, наприклад. Або вікові зміни, хара ... Читати далі »


Шампунь для нормального волоссяЯк часто, купуючи шампунь, ви не читали написи, зроблені на етикетці великим і дрібним шрифтом? Роблячи так, ви ризикуєте завдати шкоди своєму волоссю. Кожен шампунь призначений для певного типу волосся, тобто він містить саме ті компоненти, які їм необхідні. Наприклад, шампунь для жирного волосся ще більше висушить і без того сухе волосся. А от шампунь для нормального волосся підійде кожн ... Читати далі »


Чому жирні волоссяЯкщо у вас жирне волосся, то вам, напевно, знайома ситуація, коли тільки вчора вимиті і приведені в порядок волосся сьогодні склеїлися і обвисли пасмами. Навіть в дзеркало дивитися не хочеться. Спробуємо зрозуміти, чому жирні волосся швидко брудняться. Вся справа в жирі, який виробляють сальні залози, і який в нормальній кількості корисний для волосся. Він обволікає їх плівкою, захищаючи від різних зов ... Читати далі »


Маски для нормального волоссяЧас від часу нормальні волосся, хоча і в меншій мірі, ніж волосся іншого типу, необхідно балувати живильними масками. І не тому, що з ними виникають серйозні проблеми. Більшою мірою це визначається зовнішніми впливами. Сухе повітря і вітер, коливання температури і довге перебування на сонці, сушіння, фарбування та інші несприятливі фактори послаблюють волосся, стоншують і руйнують їх структу ... Читати далі »


Догляд за нормальним волоссямНормальні волосся красиві і блискучі, без надлишків жиру, лупи, посічених кінчиків.... Насправді - це мрія. Реальність далека від досконалості. В житті нормальні волосся зустрічаються дуже рідко. І якщо вам пощастило, волосся, хоча б частково, нагадують нормальні, будьте до них уважніше. Дуже легко все зіпсувати. Несприятливі зовнішні фактори, застосування косметики поганої якості, тепловий вп ... Читати далі »


Риб'ячий жир - ваш персональний лікар і фітнес-тренерВ дитинстві багатьом з вас доводилося пити риб'ячий жир, смак і запах якого далекий від досконалості. Однак мами стверджували, що він надзвичайно корисний для дитячого здоров'я, і вирости без нього просто неможливо. З віком ставлення до багатьох речей змінюється, і дорослі люди із задоволенням вживають риб'ячий жир, користь для здоров'я якого пов'язана ... Читати далі »


« 1 2 ... 28 29 30