15.05.2024
Середа,00:38
Вітаю Вас Гість

Засоби догляду за жирною шкіроюДля кожного типу шкіри характерні особливі косметичні засоби, які дозволяють ефективно очищати, зволожувати і живити. Засоби догляду за жирною шкірою, крім основних доглядають процедур, припускають видалення жирного блиску, очищення та звуження пор. До косметичних продуктів відносяться лосьйони, тонізуючі склади (переважно не містять спирт) та скраби для більш інтенсивного очищення. Самими п ... Читати далі »


Чистка жирної шкіри обличчяРегулярне використання домашніх рецептів і способів очищення шкіри дасть помітний результат лише через час. Швидкий ефект без шкоди для шкіри можна отримати при обробці шкіри в салоні краси. На озброєнні у косметологів існує ручна та апаратна чистка жирної шкіри обличчя. Розширені пори, чорні крапки, вугри, млявість шкіри - ось далеко не повний перелік показань до професійних процедур. В результ ... Читати далі »


Чистка жирної шкіри обличчяОсновним елементом догляду за жирною шкірою є його чищення. Найбільш ефективна професійна чистка обличчя в салоні краси. Домашня чистка жирної шкіри обличчя може надати додатковий ефект салонним процедурам і при регулярному застосуванні значно поліпшить стан шкіри. В результаті процедур счищаются надлишки жиру і скорочуються пори. Шкіра втрачає блиск, стає матовою, а пори менш помітними, зменшує ... Читати далі »


Жирна пориста шкіра обличчяЖирний блиск, розширені пори, як правило, супроводжують один одного, завдаючи жінкам, а іноді і чоловікам, чимало клопоту. Так це неминуче? Почнемо з того, що жирові сплески на шкірі дають про себе знати ще в ранній молодості, коли відбувається статеве дозрівання, і причина їх в гормональній перебудові організму. Але не завжди жирна пориста шкіра особи зберігається і в зрілому віці, протягом пра ... Читати далі »


Трави для сухого волоссяЗгадайте, як часто ви лікуєте свої недуги відварами і настоями трав. Допомагають лікувальні трав'яні суміші і при зовнішньому застосуванні. Корисні трави для сухого волосся застосовують у вигляді масок і ополіскування. Маски наносяться під утеплюючий ковпак на 40 хв. Потім ополіскують слабким трав'яним розчином, підкисленім соком лимона. Відвар для маски робиться більш концентрованим, у нього може ... Читати далі »


Зволожуючі маски для сухого волоссяСухими стають волосся, втрачають вологу з якої-небудь причини (фарбування, хлорне вода, тривале перебування під сонцем) або з-за поганого функціонування сальних залоз. Сухі волосся потребують дбайливого догляду і їх необхідно підтримувати спеціальними масками. Зволожуючі маски для сухого волосся роблять курсами 10-15 процедур з перервою 1-2 місяці. Періодичність процедур - 2 рази в тижде ... Читати далі »


Яєчна маска для сухого волоссяКосметологи дуже часто вдаються до допомоги доступного і нехитрого на перший погляд курячого яйця, рекомендуючи зміцнюють і омолоджуючі сполуки на його основі. Саме тому яєчна маска для сухого волосся - незамінний елемент догляду. Чому ж так корисно звичайне яйце? Справа в тому, що яйце багато тваринним білком. У ньому містяться всі необхідні амінокислоти. І наш волосся по більшій частині скл ... Читати далі »


Як визначити тип шкіри обличчяЯкщо уважно придивитися до оточуючих нас людей, можна помітити, що у більшості з них шкіра обличчя абсолютно різна, навіть якщо не говорити про кольорі: матова і лискуча, тонка світиться і грубувата товста, з висипаннями або чиста. При всьому різноманітті зовнішніх проявів за ступенем жирності прийнято виділяти сухий, нормальний, жирний і комбінований тип шкіри. Багатьох жінок цікавить, як ви ... Читати далі »


« 1 2 ... 26 27 28 29 30 »