04.05.2024
Субота,02:36
Вітаю Вас Гість

Найдоступніші засоби від целюліту

Засоби від целюлітуФахівці стверджують, що целюліт в наші дні суттєво помолодшав, навіть дівчатка-підлітки страждають від нерівностей шкіри. Забруднена екологія, швидке харчування, шкідливі звички, стреси, відмова від фізичних вправ сприяють розвитку апельсинової кірки у людей різного віку та статі. І хоча сучасна косметологія пропонує різноманітні засоби від целюліту, нічого краще кофеїну поки винайти не вдалося. Кофеїн підвищує тонус кровоносних судин і робить шкіру більш пружною, а антицелюлітні процедури можна приймати і в домашніх умовах.

Душ з кавовою гущею

Вам потрібна повна жменя нерозчинного меленої кави.

  • Висипте приготований кави на невеличку одноразову тарілку і візьміть з собою в ванну.
  • Прийміть теплий душ, щоб злегка очистити шкіру і розкрити пори.
  • М'якими круговими рухами втирайте кави в проблемні зони на тілі.
  • Сполосніть під душем і проведіть рукою по шкірі, ви відразу відчуєте результат: шкіра стала більш гладкою і пружною.

Кавове обгортання

Для обгортань потрібно харчова плівка і нерозчинний кави, хоча можна використовувати і спеціальні косметичні засоби від целюліту: крем або гель.

  • Застеліть підлогу у ванній поліетиленовою плівкою або папером.
  • Змішайте 3 ст л нерозчинного кави 2 ст л оливкової або мигдального масла.
  • Стоячи на підлозі, помасажуйте кавовою сумішшю целюлітні зони. Частину кави осиплеться, але того, що прилипне до тіла, буде цілком достатньо.
  • Оберніть проблемні ділянки шкіри харчовою плівкою і потримайте 7-10 хв.
  • Зніміть плівку, струсіть залишки кави і сполосніть під теплим душем.

Щоб отримати максимальний ефект, повторюйте процедуру 2 рази в тиждень. І хоча використання антицелюлітного крему для обгортань - менш брудна і зручніша альтернатива, кава залишається більш натуральним і корисним засобом.

Масажна щітка проти целюліту

Багаторазовими дослідженнями доведено, що засоби від целюліту діють ефективніше в поєднанні з масажем. Однак не поспішайте витрачати гроші на дорогий масажер. Цілком підійде м'яка щітка. Помасажуйте щіткою проблемні ділянки тіла - сідниці, живіт, стегна - легким круговими рухами, по 5-10 хв на кожну зону. Щоденний масаж допоможе рівномірно розподілити жирові клітини і зменшити нерівності шкіри.

Ці доступні процедури допоможуть вам почати боротьбу з целюлітом, для більшого ефекту рекомендується доповнити їх здоровим харчуванням, спортивними заняттями і відмовою від шкідливих звичок. У перервах між процедурами використовуйте щоденні засоби від целюліту, наносите їх на тіло після душу на злегка вологу шкіру. З часом нерівності на шкірі зникнуть практично повністю.

Всього коментарів: 0
avatar