20.04.2024
Субота,17:48
Вітаю Вас Гість

Домашня чистка жирної шкіри обличчя

Чистка жирної шкіри обличчяОсновним елементом догляду за жирною шкірою є його чищення. Найбільш ефективна професійна чистка обличчя в салоні краси. Домашня чистка жирної шкіри обличчя може надати додатковий ефект салонним процедурам і при регулярному застосуванні значно поліпшить стан шкіри. В результаті процедур счищаются надлишки жиру і скорочуються пори. Шкіра втрачає блиск, стає матовою, а пори менш помітними, зменшується кількість чорних крапок на обличчі. Шкіра починає дихати і світитися здоров'ям і стає набагато красивіше.

Очищення жирної шкіри обличчя домашніми засобами

Проблеми з шкірою виникали у жінок протягом багатьох століть, і не завжди красуням були доступні досягнення сучасної косметології та допомога професіоналів. Тим не менш, жінки завжди знаходили спосіб залишатися красивими і використовували для догляду за шкірою натуральні засоби, які були під рукою і володіли лікувальними властивостями. Точно так само вони допоможуть вам очистити жирну шкіру, не виходячи з дому.

  • Умивання мінеральною водою або відварами трав: календули, звіробою, кори дуба, зеленого чаю знижує жирний блиск і зменшує пори. Ефективно так само протирання шкіри кубиками льоду, приготованими з цих відварів.
  • Вечірня чистка жирної шкіри обличчя кислим молоком або кефіром. Змочіть ватяний диск в кефірі і рясно нанести на шкіру обличчя, потім видалити надлишки кефіру, віджавши диск. Нанести живильний крем, не просушуючи шкіру. За ніч шкіра підсохне і стянется. Живильний крем можна і не завдавати, тоді стягуючий ефект буде помітніше.
  • Маска з жовтка і лимона добре очищає шкіру і стягує пори. Збити яєчний жовток з натуральним соком лимона (на один жовток, столову ложку соку). Змочіть ватяний диск в отриманій масі і круговими рухами, як пінку для вмивання, нанести на шкіру. Через 5 хвилин очистити вологим тампоном і нанести живильний крем.
  • Очищення жирної шкіри обличчя домашнім скрабом з вівсяних пластівців. Жменя пластівців перемолоти в кавомолці, змішати з кислим молоком або кефіром, отриманою сумішшю очистити обличчя. Процедуру очищення продовжувати до такого стану, коли пальці зі скрабом почнуть вільно ковзати по обличчю. Добре змити прохолодною водою.
  • Гель для вмивання або піну для гоління нанести на вологу шкіру, збиваючи в піну, і залишити на 5-7 хвилин. Змити злегка підігрітою водою. Повторюйте щодня перші 2 тижні, потім 1 раз в тиждень, поки не отримаєте бажаний результат. Якщо на шкірі багато чорних крапок і немає запалень, можна додати в очищувальну суміш щіпку дрібної солі.

Не чекайте миттєвого результату, оскільки чистка жирної шкіри обличчя природним способом за допомогою натуральних компонентів вимагає регулярного і тривалого застосування. Тривале і регулярне правильне харчування зробить вас здоровими і красивими, точно так само багатоденний і систематичний догляд за шкірою додасть їй свіжість і привабливість.

Всього коментарів: 0
avatar