14.05.2024
Вівторок,23:17
Вітаю Вас Гість

Розчин димексиду від випадіння та для росту волоссяНемає нічого неважливого в жіночій красі. Здавалося б, незначна, дрібна деталь, а здатна практично повністю змінити вигляд. Що вже й говорити про такий важливий прояв жіночності, як здорові, блискучі волосся. Догляд за ними займає іноді досить багато часу і сил, а от результат радує далеко не завжди. Погодні умови, невідповідні засоби догляду, слабкий імунітет, та й просто ... Читати далі »


Нормальна шкіра обличчяЕкологічні проблеми, стреси, малорухливий спосіб життя і харчування далеке від досконалості призводять до порушення обмінних процесів в організмі. Тому нормальна шкіра обличчя, як відображення процесів життєдіяльності, зустрічається в даний час надзвичайно рідко. Гладка, без виділяються пір і прищів, еластична, рівного тону - шкіра обличчя, підходить під цей опис вважається нормальною. На ній відсут ... Читати далі »


Правила догляду за жирною шкіроюЖирний блиск і грубі пори - ось що найчастіше турбує власниць жирної шкіри. Догляд за шкірою повинен бути таким, щоб зменшити проблеми, а не зробити їх більш помітними. Тому необхідно дотримувати деякі правила догляду за жирною шкірою. Яким повинен бути догляд? Регулярна чистка, зволоження, захист від сонця і періодичне видалення жиру - це процедури, систематичне застосування яких допоможе ... Читати далі »


Пудра для дуже жирної шкіриПудра, нанесена на шкіру, робить її більш рівною, надає приємний відтінок, матовість або перловий блиск. У будь-якому випадку, без пудри макіяж відрізняється якоїсь незавершеності, і використовувати її необхідно, не залежно від пори року. Особливо актуальна пудра для дуже жирної шкіри. Вона не тільки створює рівну основу для макіяжу, але і допомагає знімати жирний блиск протягом дня. Необхідно в ... Читати далі »


Рецепт мила для жирної шкіриУмивання милом, що містить агресивні хімічні компоненти, пересушує шкіру і стає причиною передчасного старіння. Але для глибокого очищення шкіри 2 рази в тиждень можна користуватися дитячим милом або приготувати на його основі домашнє мило, дбайливо очищає шкіру. Існує безліч рецептів мила для жирної шкіри, і всі вони прості і доступні у виготовленні. Приготувавши мило своїми руками, ви можете ... Читати далі »


Рослинні масла для жирної шкіриРослинні олії допомагають очистити шкіру, пом'якшують, зволожують, тонізують, надають приємний аромат. Рослинні масла для жирної шкіри наносять на обличчя безпосередньо, додають у воду для вмивання (3-5 крапель на 1 літр води), 2 краплі можна додати в будь-яку маску або крем. Масла бувають базові (масло - основа) і ефірні. Базові відрізняються високою маслянистостью і практично не мають запа ... Читати далі »


Парові ванночки для жирної шкіриОдним з ефективних способів догляду за обличчям визнані парові ванночки для жирної шкіри з додаванням відварів трав і ефірних масел. Вони прості і доступні і не займають занадто багато часу. Ванночки допомагають зволожити шкіру, забезпечити киснем, активізувати кровообіг, і глибоко очистити пори. В результаті шкіра стає пружною і ніжною. Для жирної шкіри процедуру досить робити 1 раз в 2 ти ... Читати далі »


Зріла жирна шкіраЗріла шкіра стає долею багатьох жінок після 35 років. Раннє старіння найбільш помітно на шкірі повік, навколо рота і шиї. Зазвичай з віком шкіра стає більш сухою і потребує інтенсивного зволоження. Але нерідко навіть у похилому віці зустрічається зріла жирна шкіра обличчя. Вона має свої характерні особливості і способи догляду. Причиною появи зморшок на жирній шкірі може стати ослаблення колагеновых волок ... Читати далі »


« 1 2 ... 25 26 27 28 29 30 »