29.04.2024
Понеділок,00:10
Вітаю Вас Гість

Сухі хвилясте волоссяСухі хвилясте волосся мають особливі властивості, притаманні сухим волоссю, плюс нетипову овальну форму поперечного перерізу. Розпатлане, що стирчать догори кінчики, видають недоглянуті волосся. Стан кінчиків дуже важливо для волосся такого типу. Кінчики, кінчики і ще раз кінчики! Філіровка на кінцях і регулярне вирівнювання - ось рекомендації фахівців. Хоча б раз в тиждень перед миттям волосся нанесі ... Читати далі »


Як укласти сухі волоссяСухі волосся сплутується і електризуються, у них неохайні стирчать кінчики. Все це викликає проблеми при укладанні волосся. Перш ніж говорити про те, як укласти сухі волосся, спробуємо визначити оптимальну довжину для сухого волосся. Висновок напрошується сам собою: волосся повинні бути короткими або довгими. Середня довжина не рекомендується, так як волосся стають некерованими, їх складно укладат ... Читати далі »


Сухі прояснені волоссяБути блондинкою завжди модно, і багато жінок освітлення волосся на кілька тонів, щоб відповідати стереотипу. І це не погано, тільки волосся при освітленні піддаються надмірному висушуванню. Навіть дорогі і дуже якісні освітлювачі завдають шкоди волоссю. Волосся стають тьмяними і слабкими. Іноді з'являється свербіж і лупа або навіть випадання волосся. Сухі прояснені волосся потребують інтенсивного дог ... Читати далі »


Сухі пошкоджене волоссяВолосся жорсткі, тьмяні, легко сплутуються і їх важко розчісувати. Іноді кучеряве, найчастіше з розсіченим кінчиками. Якщо ваше волосся виглядають саме так - це сухі пошкоджене волосся. Розсічені кінчики бувають і на жирних волоссі, але для сухих вони більш характерні. Сухими стають волосся від того, що сальні залози не виділяють потрібну кількість жиру, щоб покрити захисною оболонкою весь волосся. ... Читати далі »


Сухі волосся після фарбуванняБагато жінок регулярно фарбують волосся. Оживити колір, мати модний відтінок або змінити імідж - причини різні. Якщо фарбувати волосся часто, використовуючи аміачні фарби, волосся висушуються і стоншуються, стають ламкими, кінчики волосся розсікаються. І непомітно нормальні здорові волосся перетворюються в тьмяні і зневоднені, починають випадати. Сухі волосся після фарбування потребують особли ... Читати далі »


Чим мити жирне волоссяМиття волосся, безумовно, основний елемент догляду. Мити волосся будь-якого типу звичніше шампунем, купленим в магазині або спеціалізованому салоні. Шампунь обов'язково повинен відповідати типу волосся. Серед широкого різноманіття засобів, спробуємо виділити, ніж мити жирне волосся. Шампуні для жирного волосся містять протеїни і кераміди, вітаміни А, B, Е, цинк, кремній та ін Вони дозволяють по ... Читати далі »


Відвари для жирного волоссяЗайва жирність на волоссі не тільки неприємно виглядає, але і призводить до поступового ослаблення волосся і їх випадання. Існує безліч засобів, що дозволяють боротися з надлишками жирових виділень. Особливе місце займають відвари для жирного волосся. Вони готуються з трав, які продаються в будь-якій аптеці. У літній період ви можете скористатися для приготування відварів свіжими квітами і трава ... Читати далі »


Миття жирного волоссяЖирні волосся для їх власників - стихійне лихо. Перебуваючи на межі стресу, тисячі чоловіків і жінок стурбовані станом своїх жирного волосся і шукають засоби, що дозволяють його поліпшити. Одним із способів регулярного догляду за волоссям є їх миття. Миття жирного волосся необхідно у міру забруднення. Фахівці дають різні поради, на перший погляд суперечливі. Так одні з них рекомендують не допускати на ... Читати далі »


« 1 2 ... 27 28 29 30 »