29.04.2024
Понеділок,08:48
Вітаю Вас Гість

У більшості жінок після 30-35 років шкіра стає помітно сухіше, і цьому є свої причини: скорочується вироблення шкірного сала, і клітини епідермісу втрачають вологу. У молодості суха шкіра радує око ніжністю, гладкістю і матовим кольором, але на ній значно раніше, ніж на жирній проявляються ознаки в'янення. Однак правильний догляд за сухою шкірою обличчя може відсунути початок процесу старіння.

Догляд за ... Читати далі »


Після 30 років шкіра починає поступово втрачати свою еластичність, і першою страждає ділянка обличчя навколо очей. Від куточків розходиться дрібна павутина зморшок, яку в народі прозивають «гусячі лапки», а незабаром промальовуваються вікові складки і на нижніх повіках. Щоб все це надалі не позначилося ще яскравіше, глибше і різкіше, потрібно при перших же вікових змінах починати використ ... Читати далі »


Темні круги та синці під очимаКраса і здоров'я не можуть існувати окремо. Яскравим прикладом цього твердження є синці під очима. З одного боку, темні кола ще ніколи і нікого не прикрашали, а з іншого, подібний естетичний дефект красномовно говорить про серйозні проблеми зі здоров'ям.

Безліч людей, які стикалися з появою синців під очима, намагалися знайти ефективне рішення цієї проблеми. Однак бі ... Читати далі »


Чимало жінок користуються різними скрабами, спрямованими на підтримку молодості шкіри тіла. Скраби, приготовані в домашніх умовах дуже ефективні і результативні.

Найголовніше, жінка повинна побороти в собі лінь і зайнятися приготуванням та застосуванням домашнього скрабу, якщо хоче щодня виглядати красиво і молодо.

Одним з простих і корисних скрабів для тіла є домашній скраб з меду, піску і рослинного ... Читати далі »


Дівчата ні краплі не комплексують, танцюючи у відвертих нарядах, адже вони забули, що таке целюліт. Якщо пити воду в необхідній кількості, про целюліт забудеш і ти! Вода рятує не тільки від спраги, але і від целюліту - в цьому переконані бразильські красуні. Власне, целюліт з'являється внаслідок порушення обміну речовин в підшкірно-жирової клітковини і загального забрудненн ... Читати далі »


Ви - одна з тих, хто шукає дієвий крем проти глибоких зморшок. Що ж, ми теж шукаємо такий крем. Моя шкіра потребує такого кремі, ефективному та дієвому.

Читайте мої поради і знайдете свій продукт.

Порада 1.

Прочитайте про те кремі проти глибоких зморшок, який Вас цікавить. Це займе трохи часу. 20-30 хвилин читання про цей продукт, дас ... Читати далі »


Безсумнівно існує певна користь лікування шрамів природним способом. Існують натуральні засоби для лікування шрамів. Якщо Ви давно боретеся з огидним шрамом, і хочете дізнатися, як позбутися від нього назавжди, то ось кілька корисних способів, які допоможуть Вам відновити шкіру. Вже те, що Ви вирішили використовувати натуральні засоби лікування шрамів забезпечить більш сприятливий ефект. Л ... Читати далі »


З часом, ми починаємо шукати способи підтримки свого здоров'я. Дієта і фізичні вправи - відмінний спосіб підтримувати форму, але багато людей шукають інші способи підтримки свого зовнішнього вигляду у відмінному молодому стані. Формування зморшок - одна з ознак старіння, який спостерігається у всіх людей. Ринки пропонують нам безліч різних засобів, які можуть покрити або зменшити з ... Читати далі »


« 1 2 3 4 ... 29 30 »