15.05.2024
Середа,13:12
Вітаю Вас Гість

Скраб для тіла в домашніх умовах

Чимало жінок користуються різними скрабами, спрямованими на підтримку молодості шкіри тіла. Скраби, приготовані в домашніх умовах дуже ефективні і результативні.

Найголовніше, жінка повинна побороти в собі лінь і зайнятися приготуванням та застосуванням домашнього скрабу, якщо хоче щодня виглядати красиво і молодо.

Одним з простих і корисних скрабів для тіла є домашній скраб з меду, піску і рослинного масла. Для приготування такого скрабу необхідно взяти 3 столові ложки цукрового піску і по одній столовій ложці меду і будь-якого рослинного масла.

Швидкий скраб для тіла в домашніх умовах

Для додання масі аромату, можна додати невелику кількість меленої кориці або гвоздики. Змішуємо всі інгредієнти і наносимо на чисту шкіру тіла, особливо ретельно обробляємо зони ліктів і колін. Масажними рухами обробляємо все тіло і залишаємо скраб на 5 - 7 хвилин. Після закінчення цього часу змиваємо скраб теплою водою.

скраб для тіла в домашніх умовах

Вже після першої процедури ви помітите зміни шкіри тіла. Вона стане більш м'якою і ніжною. Таким скрабом можна обробляти тіло щотижня, щоб підтримувати молодість шкіри.

Всього коментарів: 0
avatar