15.05.2024
Середа,05:20
Вітаю Вас Гість

Скільки пити води , щоб не було целюліту

Дівчата ні краплі не комплексують, танцюючи у відвертих нарядах, адже вони забули, що таке целюліт. Якщо пити воду в необхідній кількості, про целюліт забудеш і ти! Вода рятує не тільки від спраги, але і від целюліту - в цьому переконані бразильські красуні. Власне, целюліт з'являється внаслідок порушення обміну речовин в підшкірно-жирової клітковини і загального забруднення організму.

Такий стан спостерігається і у людей без зайвої ваги. Целюліт може бути відсутнім або існувати в невидимій формі тільки у жінок з добре натренованим тілом.

В певній мірі дисбаланс обміну речовин присутня в кожному організмі - питання в тому, наскільки він сильний. Якщо порушення обміну речовин в підшкірно-жирової клітковини у жінок незначні, то і зовнішні прояви цих процесів, зокрема целюліту, будуть мінімальні.

Вирішувати проблему потрібно комплексно. Важливо в боротьбі з целюлітом дотримуватися питного режиму. У день слід випивати від 1,5 до 2,5 літрів рідини. Спрагу втамовують звичайною водою, а також фільтрованою, мінеральною водою, зеленим чаєм без цукру.

Відмовся від солодких газованих напоїв, пакетованих соків, кави та чаю.

Бажано останню порцію рідини випивати за півтори години до сну.

Всього коментарів: 0
avatar