14.05.2024
Вівторок,14:57
Вітаю Вас Гість

Як прибрати носогубні складкиКожна жінка хоче бути молодою, свіжою і зберегти свою сяючу красу на довгі роки. З фігурою все зрозуміло - необхідно регулярно займатися спортом, правильно харчуватися і можна хизуватися підтягнутим красивим тілом. З обличчям все набагато складніше, для омолодження його доведеться вдатися до дорогих процедур або невпинно пестити і плекати ніжну шкіру. Найпоширенішою проблемою, з-за якої наше об ... Читати далі »


Желатинова маска для волоссяХорошої господині при слові «желатин» на розум приходить безліч різних страв: мармелад, холодець, желе, холодець. Нічого цього без желатину звичайно не вийде. Але на щастя цим використання желатину не обмежується. Желатин широко застосовується в косметології, в основному, правда, для створення засобів по догляду за волоссям - шампунів, бальзамів, масок. І це неспроста, вже дуже дав ... Читати далі »


«Гусяча шкіра»Кожного разу з наближенням літа багато жінок починають переживати із-за різних «неидеальностей», які не дозволяють їм вдягати досить відкритий одяг. Такою, наприклад, є «гусяча шкіра». Способи позбавлення від цієї малоприємною дерматологічній проблеми, проте, мало хто знає. А адже, як і більшість подібних проблем, її можна вирішити, хоч це і досить складно. До того ж можна просто зро ... Читати далі »


Лікування себореї шкіри головиЗбій у роботі сальних залоз називається себореєю. Розрізняють жирну себорею і суху, це безпосередньо залежить від функціонування сальних залоз. Відповідно при жирній себореї спостерігається підвищений саловыделение. Себорея шкіри голови приносить людині чимало проблем, як естетичних, так і фізіологічних. Це відбувається через нехтування порадами дієтологів, нерозбірливого харчування, відсутніс ... Читати далі »


Як позбутися від пігментних плям на обличчіЖінки у всі часи прагнули до ідеалів краси. Чиста шкіра і рівний колір обличчя завжди будуть в моді. Тому власниці веснянок і пігментних плям ведуть багатовікову боротьбу з гіперпігментацією шкіри. Починаючи від маленьких милих веснянок і закінчуючи плямами, що займають більше 50% поверхні тіла, ці небажані поцілунки сонця доставляють жінкам багато клопоту. Але не завжди гіперпігм ... Читати далі »


Тріщини на п'ятах - лікування і причиниМоторошна біль, неможливість носити красиві панчохи і модне взуття - це та реальність, з якою стикаються багато жінок. А вся справа в банальних тріщинах на п'ятах. Третина населення земної кулі хоч один раз в житті виявляється віч-на-віч з цією проблемою. І в основному це жінки. У кого-то справа закінчується лише затяжками на колготках, а хтось змушений постійно заклеювати свої ступні ... Читати далі »


Як правильно голити зону бікініДогляд за шкірою в зоні бікіні - хвилююче питання для багатьох жінок, і це не дивно: шкіра тут особливо ніжна, адже так хочеться, щоб вона виглядала доглянуто і акуратно! Не менш важливою буває і довгостроковість: наприклад, перед поїздкою до моря хочеться зробити все, щоб догляд за тілом не віднімав вільного часу. Досягти гладкості шкіри абсолютно без волосся можна різними методами, але част ... Читати далі »


Безбарвна хна для волоссяНа сьогоднішній день хна для волосся має широке застосування в косметології. Із хни роблять тимчасові татуювання, нею зміцнюють нігті, вона допомагає боротися з дерматологічними проблемами. Але все ж таки найбільш відомим і популярним застосуванням хни є лікування і зміцнення волосся. Оскільки звичайна хна має хороші фарбувальні властивості (переважно у вогненно-руді відтінки), то ідеальним засоб ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 ... 29 30 »