19.04.2024
П`ятниця,17:11
Вітаю Вас Гість

Як прибрати носогубні складки

Як прибрати носогубні складкиКожна жінка хоче бути молодою, свіжою і зберегти свою сяючу красу на довгі роки. З фігурою все зрозуміло - необхідно регулярно займатися спортом, правильно харчуватися і можна хизуватися підтягнутим красивим тілом. З обличчям все набагато складніше, для омолодження його доведеться вдатися до дорогих процедур або невпинно пестити і плекати ніжну шкіру. Найпоширенішою проблемою, з-за якої наше обличчя виглядає втомленим і немолодим, виражені носогубні складки, звані в народі «лінії скорботи». Саме вони надають обличчю навіть молодої жінки виснажений вигляд, додаючи кілька років.

Хто найбільш схильний появі носогубних складок?

Є декілька типів жінок, у яких носогубні складки більш виражені: у тих, хто різко скинув вагу більше ніж на п'ять кілограм, хто спить обличчям у подушку, п'є багато рідини на ніч, провокуючи набряки, хто зловживає непрофесійним масажем обличчя, розтягуючи шкіру в неправильному напрямку. Також схильні до появи носогубних складок, як не дивно, витончені худорляві жінки.

Прибрати носогубні складки можна в умовах салону краси або в домашніх умовах. Можна радикально вирішити проблему, довірившись пластичного хірурга. Ваше обличчя значно розгладиться і помолодшає, але, на жаль, роки біжать, ми не молодшаємо, а, навпаки, старіємо, так що через кілька років ненависні носогубні складки повернуться на своє місце. Тому для початку можна спробувати позбутися від них щадними методами.

Салонні процедури для позбавлення від носогубних складок

Спочатку розглянемо процедури, які пропонують у салонах:

  • 1. Найбільш ефективне рішення цієї проблеми - ліпофілінга. Ефект майже миттєвий і довговічний. Як прибрати носогубні складки методом липофилинга докладно розповість кваліфікований косметолог, суть методу полягає в тому, що в ці злощасні складки закачується не що інше, як ваш власний жир! Жирову субстанцію беруть з талії або стегон і шприцом закачують в області носогубних складок.
  • 2. Гелі-фільтри. Ефект тримається декілька місяців, це залежить від стану шкіри, її тургору і щільності самого гелю. Складки заповнюють складом на основі гіалуронової кислоти, яка дуже корисна для особи, адже в її присутності відбувається наповнення шкіри вологою. Цю процедуру проводять під місцевою анестезією. Ефективний засіб для тих, хто стурбований проблемою, носогубних складок. Після сеансу виникає невелика набряклість шкіри, але вона протягом дня-двох проходить, і особа набуває гладкість.
  • 3. Ін'єкція гіалуронової кислоти в носогубні складки. Цей метод відноситься до апаратної косметології. Спеціальним апаратом проводяться в шкіру активні імпульси, завдяки яким проникають в епідерміс хвилі і прискорюють обмінні процеси. Процедури проводять курсом (5-6 процедур), можна розраховувати на гладкість особи протягом року.

Способи боротьби з ногосубными складками

Масаж, приємний і регенеруючий

Таким чином, ми добралися і до нешкідливого, але набагато більш приємного способу боротьби з носогубними складками, масажу!

Для того щоб поступово позбутися від носогубних складок, застосовують різні види масажу:

  • масаж «шиацу»;
  • масаж «асахі», або цоган-масаж;
  • аеробіка для обличчя від тренера Керол Маджіо;
  • бодіфлекс для м'язів обличчя від Грір Чайлдерс.

Розберемо детальніше ці види масажу для носогубних складок, які не потребують грошей і рад косметолога.

Шиатцу має найширше застосування в Японії, його вважає своїм обов'язком практикувати кожна японка. Суть масажу в точковому постукуванні складеними кінчиками пальців по обличчю. Складіть разом 2, 3, 4-й пальці і выстукивайте «барабанний дріб» по складках, а потім легкими рухами злегка розтягуйте шкіру від крил носа до скул. Для досягнення кращого ефекту краще обробляти не тільки носогубні складки, а все обличчя.

Масаж «асахі» буквально підірвав світ! Справа в тому, що процедура проведення масажу передбачає для пацієнта певний больовий поріг. Це не просто приємне розтирання і погладжування, а розминка глибоких волокон шкіри із застосуванням постійного тиску. Японці вважають, що недостатньо розгладжувати шкіру зверху, для досягнення довготривалого ефекту потрібно глибоке вплив аж до кісткової тканини. Цей масаж найбільш ефективний у боротьбі з носогубними складками, і його цілком можна освоїти самостійно.

Фітнес для особи? Так!

Нарешті, фітнес для обличчя! Досить новий спосіб боротьби зі старінням особи. З обладнання знадобиться лише стілець і масло для масажу. Робити спеціальні вправи слідом за тренером нескладно, тільки треба спочатку навчитися, на які точки натискати і як натискати. Кажуть, що регулярне виконання «фітнесу» творить дива!

Скульптурна гімнастика для обличчя від Керол Маджіо, навчальна жінок прибирати носогубні складки, сама Керол називає її безоперационной підтяжкою. При старанності видимий ефект досягається через 10 занять. Дуже ефективно наступне вправа:

  • Подумки відзначте місце в центрі верхньої губи і симетрично йому - в центрі нижньої. Широко відкрийте рот і розтягніть «точки» один від одного по вертикалі, щоб ваш рот придбав форму довгого чіткого овалу. Губи при цьому притискайте до зубів. При відкритому рте вказівними пальцями обох рук обережно проводите по носогубним лініях вгору і вниз досить швидко поки не відчуєте невелике печіння. Видихайте повітря через рот.

У випадку з Грір Чайлдерс спочатку доведеться освоїти досить складну техніку дихання - бодіфлекс. Натомість, поєднуючи дихання бодіфлекс і масаж біологічно активних точок біля крил носа, можна дуже ефективно прибрати носогубні складки.

Як прибрати носогубні складки в домашніх умовах

Вправа з пляшкою на зміцнення «собачих м'язів»

Просунуті в темі оздоровлення японці придумали ще одне дуже просте вправу: невелику пластикову пляшку наповнити водою приблизно на третину. Затиснути горлечко пляшки губами (не використовувати зуби!) і піднімати.

Підняли над столом трохи і тримайте 20 секунд. Повторіть стільки разів, поки губи не втомляться. У цій вправі, на думку японців, задіюються м'язи, які в звичайному житті не використовуються, так звані "собачі м'язи". Результатом цього незвичайного вправи стане повернувся тонус і тургор шкіри навколо крил носа.

Проста вправа для позбавлення від «ліній скорботи»

Сядьте перед дзеркалом, притисніть вказівний палець до ямочці над верхньою губою, куточки рота міцно притисніть двома пальцями: великим і третім. Спробуйте посміхнутися, не відпускаючи притиснутих точок.

Не відпускаючи посмішку, злегка прочиніть рот. Відчуйте під пальцями, як працюють м'язи рота і як змінилися візуально «лінії скорботи», - вони перетворилися в гарненькі ямочки!

Повторіть вправу 40-50 разів. Ваші м'язи повинні достатньо втомитися і проработаться.

Закінчивши тренування, помасажуйте губи і шкіру біля крил носа і запам'ятайте відчуття напруги, яке з'явилося під час виконання вправи. Якщо ви зробили все правильно, ще деякий час будете відчувати напругу м'язів рота.

Всього коментарів: 0
avatar