25.04.2024
Четвер,05:26
Вітаю Вас Гість

Шкірні наповнювачі

З часом, ми починаємо шукати способи підтримки свого здоров'я. Дієта і фізичні вправи - відмінний спосіб підтримувати форму, але багато людей шукають інші способи підтримки свого зовнішнього вигляду у відмінному молодому стані. Формування зморшок - одна з ознак старіння, який спостерігається у всіх людей. Ринки пропонують нам безліч різних засобів, які можуть покрити або зменшити зморшки. Косметична хірургія швидко стає популярною серед тих, хто хоче видалити зморшки. Один з видів косметичної операції, швидко набуває популярності - це метод введення шкірних наповнювачів.

Шкірні наповнювачі - це речовини, які вводяться в шкіру з метою видалення зморшок. Процес зазвичай займає близько 15 хвилин. Більшість шкірних наповнювачів вводяться під шкіру за допомогою дуже тонкої голки. Результати будуть очевидні протягом одного йди двох днів, залежно від того, який наповнювач використовується, і можуть тривати до 6 місяців або більше. Залежно від типу наповнювача і розміру корректируемой області, ціна може коливатися від кількасот до більш ніж тисячі доларів.

Існує величезна безліч вводяться наповнювачів, що продаються на ринку. Нижче слідує список основних шкірних наповнювачів:

Колаген

Колаген - це природний білок, що міститься в кістках, хрящах, шкірі і сухожиллях. Існують певні колаген, що містяться в тканинах шкіри, які життєво необхідні для здорової шкіри і її еластичності. Зазвичай в людську шкіру вводиться бичачий колаген. Взагалі колаген вводиться в людську шкіру, щоб заповнити втрачений в ній, через процесу старіння, колаген. Результат - згладжені зморшки.

Ботокс

Цей наповнювач зроблений з токсину ботулізму. Він використовується для коригування тонких складок і зморшок на лобі і очах. Він розслабляє м'язи, що змушують шкіру розгладжуватися.

Ювідерм

Цей ін'єкційний імплантант зроблений з натурального речовини, званого гіалуроновою кислотою. Гіалуронова кислота зберігає велику кількість вологи і з'єднується з колагеном і еластином, поставляючи живильні речовини волокнам, які складають і підтримують структуру шкіри. Він використовується для заповнення і розгладження лицьових зморшок і складочок.

Рестілан

Цей імплантант виготовляється з уже зазначеної вище гіалуронової кислоти. Рестілан може використовуватися для коригування зморшок навколо рота, а також для збільшення губ. Рестілан виробляється з натуральних матеріалів.

Перлайн

Перлайн - це імплантант, вироблений з висококонцентрованою гіалуронової кислоти. Він використовується при коригуванні глибоких зморшок навколо очей і рота, а також чола. Він також застосовується при збільшенні губ.

Космопласт

Цей імплантант виробляється з натурального колагену, а не з колагену тваринного походження. Він використовується при коригуванні зморшок навколо рота, очей і лоба, а також при збільшенні губ.

Радіанс і Радіесс

Радіанс і Радіесс виробляються з природного матеріалу, що становить основу структури ваших кісток і зубів. Ефект зберігається на строк від 2 до 5 років.

Скульптура

Також відомий як Новий наповнювач - це підшкірний імплантант, що представляє собою гель на водній основі. У його складу не входять компоненти тваринного походження. Головний складників - молочна кислота, яка стимулює ріст колагену. Цей імплантант, головним чином, використовується для видалення підшкірного жиру, що може призвести до появи ефекту запалих щік, ямочок і запалих очей.

Незначні побічні ефекти імплантанта можуть проявлятися у вигляді тимчасового звисання вік і нудоти. Також існує ймовірність появи синців, почервоніння, свербіння або припухлості на оброблюваній ділянці. Вірогідний ризик потрапляння інфекції або прояви алергічної реакції. Шкірні імплантанти досить популярні, оскільки з успіхом усувають зморшки. Шкірні імплантанти - кращий вибір для людей, що бажають уповільнити процес старіння.

Всього коментарів: 0
avatar