04.05.2024
Субота,05:58
Вітаю Вас Гість

Оливкова олія для шкіри губ

Оливкова олія для шкіриОливкова олія є основним компонентів багатьох косметичних продуктів, використовуваних для зволоження шкіри. Але чи звичайне оливкове масло, куплене в продуктовому магазині, володіти тим же ефектом? Сухі потріскані губи, особливо у вітряну погоду стають проблемою багатьох жінок. Аптеки та парфумерні прилавки рясніють різними типами бальзамів з лікарськими інгредієнтами і органічними добавками. Вони мають приємний аромат і симпатичні упаковки, але, виявляється, з таким же успіхом для підтримки м'якості і пружності можна використовувати оливкову олію для шкіри губ з вашого кухонної шафки.

Натуральне оливкове масло допоможе захистити губи від висихання і зволожить потріскану шкіру, повертає їй еластичність і свіжість. Наносити олію слід точно так само, як бальзам або вазелін, злегка змащуючи поверхню, рясніше покрийте губи маслом на ніч. Додавши трохи цукру, ви можете приготувати м'який натуральний скраб для губ. Кристалики цукру допоможуть відшаровування старих клітин, і губи знову стануть гладкими і соковитими.

Оливкова олія для шкіри губ є ефективним і натуральним зволожуючим і живильним засобом, воно збереже губи здоровими і свіжими. Але не завжди масло так само старанно, як спеціальні засоби для догляду за шкірою губ. Основна проблема полягає у жирності олії. Постійне нанесення його на губи може призвести до подразнення шкіри навколо рота і утворення наривів, особливо якщо у вас жирна шкіра.

Щоб уникнути зайвих проблем для використання оливкової олії в косметичних цілях рекомендується вибирати натуральний продукт високої якості, перший холодний віджим. Оливкова олія для шкіри губ рекомендується зберігати в окремому флакончику в холодильнику, оскільки неправильне зберігання через деякий час може призвести до згірклості. Для догляду за губами його можна змішати в рівних пропорціях з мигдальним маслом, олією зародків пшениці або виноградних кісточок.

Оливкове масло в невеликій кількості можна також додавати в будь-які косметичні продукти, в тому числі і продукти, які ви використовуєте для губ: бальзам, помаду, блиск. На відміну від покупних косметичних засобів, оливкова олія для шкіри губ економічно, завжди під рукою, дозволяє урізноманітнити склад і властивості додаванням ароматичних олій, не містить шкідливих хімічних домішок, прекрасно зволожує і пом'якшує шкіру.

Всього коментарів: 0
avatar