19.03.2024
Вівторок,09:40
Вітаю Вас Гість

Розгадати таємницю Ваших губ

таємниця губВиявляється, дуже багато чого можна розповісти про людину по його рисам обличчя. Зупинимося на губах. Що ж такого цікавого про характер можна дізнатися за формою губ? Щоб виглядати більш привабливими, багато дівчат фарбують губи, підкреслюючи тим самим свою красу, або, навпаки, через незнання можна виділити якісь недоліки зовнішності. Отже, губи - це саме та частина особи, на яку в першу чергу звертають увагу чоловіки. Жінок з пухкими губами прийнято вважати чуттєвими і сексуальними.

Домогтися такого ефекту можна за допомогою губної помади відповідного кольору, коригуючого олівця, іноді навіть блиску для губ достатньо. Відомо, що останнім віянням моди є уколи силікону.

Про власниці вузьких губ можна сказати, що це замкнута людина з важким характером. Навіть, якщо по першому враженню це непомітно, варто опинитися в знервованою ситуації, як всі негативні риси можуть проявитися. Губи неприємно стискаються, стають тонкими. Тому, рекомендуємо, не втрачати самоконтроль, щоб у оточуючих не склалося поганої думки.

Нижня губа більше верхньої. У такому випадку перед нами егоїстичний непоступливий людина, яку дуже важко в чомусь переконати. Під час суперечок такі жінки намагаються нав'язати співрозмовникові свою думку, вони взагалі не звикли рахуватися з іншими. Нижня губа, на перший погляд, може зовсім і не кидатися в очі. Вона стає помітна, коли людина зневажливо до Вас відноситься, проявляє неповагу. З такими людьми важко знайти спільну мову.

Верхня губа більше нижньої. Це риса цілеспрямованої людини, яка знає собі ціну. Може бути приємним співрозмовником, який терпимий до людей, але, як тільки Ви торкнемося які-небудь заборонені теми, то будьте обережні, оскільки до Вас загубиться інтерес, а може бути, Вас перестануть помічати. Такі люди прислухаються тільки до своєї думки.

Опуклі губи, правильні, чіткі обриси рота належать людям цілком з реальними земними цілями в житті. Вони люблять, коли все йде своєю чергою - спокійно і розмірено. Таким людям властива занижена самооцінка, звідси схильність до депресій. Власниці таких губ з сильним характером, вони вміють протистояти складнощам долі, правильно реагувати на життєві обставини.

Після того, як ми ознайомилися з найбільш поширеними формами губами, Вам залишилося правильно використовувати викладені в даній статті факти і за допомогою коригуючого олівця, губної помади підкреслити або приховати відповідні якості.

Всього коментарів: 0
avatar