05.05.2024
Неділя,23:37
Вітаю Вас Гість

Тренажери для початківцівГоворити про користь спорту можна довго. Адже крім красивого тіла і міцного здоров'я він ще покращує самооцінку, а слідом за нею - ще й підвищує настрій. Але, на жаль, для багатьох людей спорт присутній в житті тільки у вигляді трансляцій футболу по телевізору. Але не всі готові миритися з такою ситуацією: деякі рано чи пізно вирішують зайнятися своїм здор ... Читати далі »


Тренажери для домашнього спрортзалуЛюдина, яка всерйоз вирішила поліпшити свою фізичну форму або просто скинути зайву вагу не може не мріяти про набір тренажерів. Але який же все-таки набір краще мати вдома, щоб домогтися бажаних результатів і при цьому залишити побільше вільного місця. Найнеобхідніший і корисний тренажер для будинку це бігова доріжка. Звичайно, можна обійтися і без неї ... Читати далі »


Як приготувати дієтичний боннський суп - покроковий рецептВключення в раціон спеціального боннського супу дозволить скинути зайву вагу в найкоротші терміни. Він ідеально підходить для тих, хто не любить сидіти на строгих дієтах, адже харчування під час вживання супу практично необмежено. Крім того боннський суп буде прекрасним зігріваючим доповненням до звичайного меню в холодні зимові вечори, а навесні він допоможе підготув ... Читати далі »


Як підтягнути живітОслаблені м'язи живота псують зовнішній вигляд жінки, роблять фігуру неохайною. Цілком природно, що і юні дівчата і молоді мами, а також жінки зрілого віку часто переймаються проблемою: як підтягнути живіт, і краще всього в домашніх умовах. На жаль, виступаючий живіт - це не тільки жирові відкладення, негарна його форма характерна і для деяких худеньких. Тому працювати над відвислим животом слід ко ... Читати далі »


Перлова дієтаБагато дієти беруть свій початок біля витоків кулінарії, включають в свій склад фрукти, каші і кисломолочні продукти. Перлова дієта в цьому сенсі не є винятком. Як і будь-яка дієта, заснована на каші, перлова дієта передбачає зменшення споживання вуглеводів і жирів і нормалізацію метаболізму, тобто обміну речовин. Перловка відноситься до числа самих дешевих круп та особливої довіри, на перший погляд, не виклик ... Читати далі »


Роздільне харчування для схудненняСпроби змінити харчові звички робить час від часу практично кожен, і на це є свої причини: стан здоров'я, бажання якось урізноманітнити своє життя, а деякі відчайдушно намагаються схуднути. Якщо вживати тільки якісну їжу і робити це грамотно, то ваш організм, безумовно, відгукнеться хорошим самопочуттям і бездоганним зовнішнім виглядом, всі з перерахованих вище цілей будуть досягнуті без ш ... Читати далі »


Рицинова олія для схудненняОднією з причин набору зайвих кілограмів є зашлакованість організму. Позбутися від шлаків - це значить мінусувати зайву вагу, поліпшити роботу органів, усунути шкірні проблеми. Поодинці організм не може впоратися з такими речовинами як шлаки і токсини, йому потрібна підтримка. Використовуючи рицинову олію для схуднення, можна також досягти позитивних результатів у виведенні шлаків і поліпшенню ... Читати далі »


Квашена капуста для схудненняЗ давніх часів жінки знали, що квашена капуста для схуднення та оздоровлення організму є прекрасним засобом приведення фігури в норму. Лікарями-дієтологами вже доведена користь квашеної капусти, яка у багато разів більше, ніж свіжої білокачанної. У квашеній капусті містяться благотворні для мікрофлори кишечника мікроорганізми, які виділяють при бродінні молочну кислоту. Ці корисні бактерії зб ... Читати далі »


« 1 2 3 4 »