06.05.2024
Понеділок,09:46
Вітаю Вас Гість

Гречана дієта для схудненняОдним з найбільш поширених способів схуднення є монодієта. Даний термін використовується для позначення системи живлення, заснованої на використанні тільки одного продукту. Така методика дуже ефективна для позбавлення від зайвих кілограмів, і це легко пояснити: яким би смачним не був продукт, на якому ґрунтується дієта, організм швидко їм пересичується. В свою чергу це призводить до зменшення ... Читати далі »


Розвантажувальні дніПроблема зайвої ваги знайома кожному третьому людині на планеті, і саме це пояснює підвищений інтерес лікарів, народних цілителів і дієтологів до різних способів схуднення. Серед таких способів широку популярність отримали розвантажувальні дні, і це не дивно. Короткочасний відмова від своїх харчових звичок перенести значно легше, ніж довге дієту, а обіцяний ефект повністю перекриває можливі незручності ... Читати далі »


Плоский живітЗробити живіт плоским - заповітна мрія багатьох дівчат і жінок. Плоский живіт вважається одним з головних ознак стрункості і краси, тому жінки витрачають величезні суми на салонні процедури і дорогі косметичні засоби. Адже потрібно, в першу чергу, позбавитися від зайвого жиру в цій частині тіла. Вправи для плоского живота і правильно підібрана дієта не вимагають оплати, а найголовніше - таке поєднання чудово ... Читати далі »


Безсольова дієтаЩоб мати гарну фігуру багато жінок вдаються до всіляких методів схуднення - сюди відносяться різноманітні дієти та голодування, розвантажувальні дні і заняття спортом, схуднення за допомогою всіляких лікарських препаратів, чаїв для схуднення і лазень. Але для позбавлення від зайвих кілограмів потрібно вибрати правильну дієту, щоб не завдати шкоди здоров'ю. Безсольова дієта безпечна для організму, вона пере ... Читати далі »


АквааеробікаАквааеробіка на сьогоднішній день один з найбільш ефективних методів підтримки форми. Заняття цим видом аеробіки проводяться в басейні, що дозволяє максимально посилити результативність тренування: опір води змушує м'язи працювати з великим зусиллям, а значить, спалювати більше калорій та енергії, що робить її чудовим засобом для позбавлення від надмірної ваги. У той же час підтримка води допомагає уникнути пе ... Читати далі »


Яблучний оцет для схудненняЗ давніх часів яблучний оцет використовувався в кулінарії, а також для чищення і полірування поверхонь, нейтралізації барвників. У народній медицині яблучний оцет рекомендується для лікування практично всіх можливих захворювань. Останнім часом стали популярні тонізуючі властивості оцту, їм збагачують різні приправи, соуси і харчові добавки. Більшість властивостей, приписуваних оцту, не підтвер ... Читати далі »


КалланетикаПроблема схуднення і підтримки форми завжди була особливо важливою та гострою для жінок. Не змінилася ситуація і сьогодні. Здавалося б, що складного? Грамотне харчування і фізичні вправи творять чудеса. Однак ця проблема досі залишається актуальною: багатьом жінкам важко знайти час серед побутових турбот для того, щоб зайнятися своїм тілом, і часто це призводить до плачевних результатів. Ожиріння, порушення обм ... Читати далі »


« 1 2 3 4