06.05.2024
Понеділок,06:17
Вітаю Вас Гість

Голлівудська дієтаНе раз, гортаючи глянцевий журнал або переглядаючи сторінки в інтернеті, з тугою дивилися на спокусливі форми голлівудських зірок. Молоді та віком, після пологів і хвороб зірки позбуваються зайвої ваги з легкістю та посмішкою на обличчі. Досить витрачати час, пора змінювати своє життя на краще, адже голлівудська дієта доступна для кожного! Проста і ефективна дієта, дотримуватися яку може кожен бажаючий бе ... Читати далі »


Імбирний чай для схудненняДля жінки поняття краси і стрункості пов'язані дуже тісно, саме тому пані з пишними формами старанно шукають способи скинути зайву вагу, щоб придбати витончену фігуру. У гонитві за тонкою талією і точеними ніжками винаходяться все нові засоби, проте є й такі методи, які застосовували ще наші предки. Перевірений часом результат часто набагато привабливіше рекламних слоганів, і дівчата, що пра ... Читати далі »


Селеровий суп для схудненняЗовні селера нагадує петрушку. Батьківщина цього чудового рослини - субтропічне узбережжя Середземного моря. В корені селери міститься ефірна олія, аспарагін, калій, фосфор, кальцій, натрій, вітаміни групи В (B1, B2, PP, C. Здавна листя, насіння і коріння селери застосовували як сечогінний засіб і для поліпшення травлення. Хворим на подагру, алергічної кропив'янкою і страждають дерматитом і захво ... Читати далі »


Геркулесова дієтаГеркулесова каша, або простіше кажучи, вівсянка, мабуть, самий ідеальний продукт для монодієти. Адже худнути потрібно правильно, не завдаючи при цьому шкоди здоров'ю, а в даному випадку можна його ще й зміцнити. Напевно, кожен з нас пам'ятає, як в дитинстві батьки весь час намагалися нагодувати нас цієї тоді ще гаряче нелюбимої кашею. А ось англійці - народ освічений, вони цінують і люблять вівсянку практи ... Читати далі »


Кефірно гречана дієтаКефірно гречана дієта, на думку дієтологів, вважається найбільш ефективною в боротьбі із зайвою вагою. Вона заснована на вживанні гречаної крупи і кефіру, бажано знежиреного або 1%. За один тиждень на такій дієті можна втратити від 5 до 8 кг Гречана каша відмінно насичує організм, і ви не відчуєте голоду протягом дня. Крім того дієта чудово очищає кишечник, що дуже благотворно позначається на шкірі і з ... Читати далі »


Яєчно-апельсинова дієтаГарне, струнке тіло - мрія, заради якої багато готові пожертвувати чим завгодно і навіть своїм здоров'ям. Швидко схуднути без шкоди організму допоможе яєчно-апельсинова дієта. Завдяки збалансованому вмісту білків, вуглеводів, біологічно активних речовин, а також відсутності жиру, за тиждень брасывается до 5 кг. Вона легше переноситься, ніж дієта з одним видом продукту, а яєчний білок забезпечує хорош ... Читати далі »


Грейпфрутова дієтаГрейпфрутова дієта відноситься до категорії спринт - дієт, тобто таких, які дозволяють скинути за короткий термін досить велику кількість зайвих кілограмів. А все це завдяки складом і властивостями цього цитруса, що вважається однією з найкорисніших фруктів. Адже в ньому, згідно з дослідженнями, міститься "чарівний" компонент - нарингенин, який і надає грейпфруту специфічний гіркуватий присма ... Читати далі »


Вправи для збільшення грудейПрийнято вважати, що груди - це саме те, що робить жінок сексуальними і привабливими, впевненими в собі і своїй привабливості. Всі спроби відстояти інші цінності, як правило, не спрацьовують, і більшість жінок мріє володіти цим незаперечною гідністю. Є, звичайно, щасливиці, яких природа нагородила розкішними грудьми, але таких жінок небагато. Що тоді робити іншим? Сучасні технології пропонують ... Читати далі »


« 1 2 3 4 »