24.04.2024
Середа,23:22
Вітаю Вас Гість

Вправи для збільшення грудей: як це працює

Вправи для збільшення грудейПрийнято вважати, що груди - це саме те, що робить жінок сексуальними і привабливими, впевненими в собі і своїй привабливості. Всі спроби відстояти інші цінності, як правило, не спрацьовують, і більшість жінок мріє володіти цим незаперечною гідністю. Є, звичайно, щасливиці, яких природа нагородила розкішними грудьми, але таких жінок небагато. Що тоді робити іншим? Сучасні технології пропонують радикальні способи вирішення даної проблеми методом хірургічної пластики, але є рішення більш просте і доступне - вправи для збільшення грудей.

Як це працює

Жіноча груди являє собою молочні залози у поєднанні з грудними м'язами. Залози не містять м'язових волокон, збільшити їх можна лише введенням імплантатів, але цілком реально підтягнути, зміцнити і зробити більш рельєфною грудну мускулатуру. А це, безумовно, підніме бюст, зробить його більш пружним, збільшить об'єм грудей в цілому. На такий ефект і розраховані вправи для збільшення грудей.

М'язи грудей опрацьовувати досить складно, оскільки вони великі і вимагають серйозних навантажень для нарощування обсягу. Тому збільшення грудей за допомогою вправ - це не «3 елементарних вправи - і через місяць...», а наполегливі тренування до легкого болю на наступний день. Саме при такій умові, коли навантаження перевищує звичайну, відбувається наростання м'язів.

Що стосується частоти занять, важливо пам'ятати, що м'язи ростуть під час відпочинку після навантаження, тому виконувати щодня вправи для збільшення грудей не доцільно. Тренуйте грудні м'язи тричі на тиждень, цього цілком достатньо. Якщо для занять ви віддасте перевагу фітнес-центр, інструктор допоможе організувати їх правильно і ефективно. Але комплекс вправ для збільшення грудей можна виконувати і самостійно, перебуваючи вдома.

Комплекс вправ для збільшення грудей

Комплекс вправ для збільшення грудей

Будь комплекс занять починається з розминки, тренування грудних м'язів в цьому сенсі не є винятком. Розминка допомагає розігріти м'язи, щоб виключити травмування в ході занять і виконання вправ з обважнювачами. Якихось спеціальних вправ для розминки вигадувати не слід, достатньо того, що ви засвоїли на уроках фізкультури. Для розминок рухів під ритмічну музику достатньо 5 хв. Після розминки переходите до безпосереднього виконання вправ для збільшення м'язів грудей.

  • 1. «Схід» - вправа, що дозволяють надати тонус і збільшити м'язи грудей. Сісти на стілець зі спинкою або встати біля стіни. Важливо, щоб спина була притиснута до плоскої поверхні, в іншому випадку навантаження отримають м'язи спини, а не грудей. З'єднати долоні перед грудьми і натиснути на них із зусиллям, щоб грудні м'язи досить напружилися. Порахувати до 10 і відсунути долоні приблизно на 5 см вперед, знову порахувати до 10, ще вперед і знову рахувати до 10, продовжуючи вправу, поки є можливість тримати долоні разом. Потім розтиснути долоні, трохи струснути руками і виконати 2-й підхід. Виконуючи вправи для збільшення грудей, це і наступні, зосередьте увагу на грудних м'язах, вони повинні бути максимально напружені.
  • 2. «Стіна» - відмінна вправа для домашніх умов. Встати в отворі дверей, впертися руками в одвірок. Тиснути вперед, немов намагаючись зрушити стіну з місця, протягом хвилини, потім трохи нахилитися в отвір для збільшення тиску на груди, тиснути ще хвилину. Напружитися слід щосили, тоді м'язи грудей отримають реальну навантаження.
  • 3. «Стіна-2» - практично таке ж вправу, тільки треба стояти не в отворі, а біля стіни і тиснути долоньками на стіну. Приймати таку позу, як у чоловіків виштовхуючих застряглу машину не слід, оскільки навантажите спину. Стояти треба рівно, тоді будуть задіяні саме грудні м'язи. Виконуйте 3 підходи, кожен по 2 хв.
  • 4. «Лижниця». Взяти гантелі або книжки в руки і повторювати рухи, що імітують відштовхування одночасно двома лижними палицями. Спину тримати прямою. Повільно, від стегна без ривка підняти витягнуті руки з гантелями вгору, приблизно до рівня грудей, на 2 сек. зафіксувати, після чого повільно опустити (не кидати). За 6 повторів, 3 підходи.
  • 5. «Віджимання від підлоги». Це саме ефективна вправа для збільшення грудей, воно служить також показником тонусу грудних м'язів. Віджиматися слід 20 разів одноразово. Новачкам перші два тижні дозволяється виконувати 20 віджимань за все заняття, незалежно від кількості підходів. Потім загальна кількість віджимань залишити колишнім, а кількостей підходів поступово скорочувати.
  • 6. «Віджимання від стільця». Встати спиною до стільця, впертися в нього руками, витягнути вперед ноги під кутом 45 градусів. Опустити тіло вниз, згинаючи руки, і повернутися у вихідне положення. Повторити 6 разів, зробити три підходи.
  • 7. «Жим». Лягти на підлогу, руки біля грудей, в руках гантелі. Напружити груди, і піднімати гантелі вгору (рівне), опустити і відразу підняти знову. Піднімати гантелі 8 разів, зробити 3 підходи.

В кінці заняття необхідна розтяжка для розслаблення м'язів та відновлення дихання. Для цього використовуйте вправа «стіна» без натиску на стіну, просто повисіти на руках. Або ж просто постійте з гантелями в опущених руках.

Наведені в цьому комплексі вправи для збільшення грудей слід виконувати регулярно, тричі на тиждень, не забуваючи про розминці на початку і розтяжці в кінці тренування. При правильному виконанні вправ м'язи грудей повинні бути напружені.

Дихальні вправи для збільшення грудей

Збільшити груди можна за допомогою дихальних вправ. Сядьте в позу лотоса, руки на колінах долонями вгору. Випряміть хребет і повністю розслабте м'язи внизу живота. Тепер можна приступити до виконання вправ.

  • 1. При вдиху постарайтеся максимально заповнити груди повітрям, для цього витягніть груди вперед, ніби розширюючи її, і постарайтеся втягнути хребет як можна сильніше. На видиху втягніть груди всередину і постарайтеся повністю розслабити все тіло. Виконуйте не менше 25 разів. Дихання повільне і глибоке, дихайте через ніс!
  • 2. Друга вправа повторює перше, але виконується швидше в 2 рази. Це насправді складно і буде потрібно якийсь час для того, щоб навчитися правильно дихати в швидкому темпі.
  • 3. Ляжте на спину, витягніть руки і ноги, розслабтеся й почніть швидко дихати носом, по черзі напружуючи кожну груди. Виконайте 30 дихань, відпочиньте і повторіть цикл.

Наведені тут фізичні й дихальні вправи для збільшення грудей дозволяють отримати прекрасні результати. Тільки виконуйте їх регулярно, і через кілька місяців ваша груди буде виглядати чудово.

Всього коментарів: 0
avatar