18.05.2024
Субота,22:11
Вітаю Вас Гість

Тренажери для домашнього спрортзалу

Тренажери для домашнього спрортзалуЛюдина, яка всерйоз вирішила поліпшити свою фізичну форму або просто скинути зайву вагу не може не мріяти про набір тренажерів. Але який же все-таки набір краще мати вдома, щоб домогтися бажаних результатів і при цьому залишити побільше вільного місця. Найнеобхідніший і корисний тренажер для будинку це бігова доріжка. Звичайно, можна обійтися і без неї, бігаючи в парку або по вулицях. Але для систематичних тренувань Вам без неї не обійтися.

Звичайно ж, справа в погоді. Не кожному захочеться з ранку топати по калюжах або застудитися взимку через свого прагнення в короткі терміни скинути зайву вагу. Як варіант можна придбати еліптичний тренажер який поєднує в собі відразу декілька функцій, в тому числі і бігову.

До мінусів бігових доріжок можна віднести їх великі габарити. Але якщо врахувати всі її позитивні якості, Ви неодмінно знайдете будинку куточок для пробіжок.

Окрім можливості бігати вдома у сучасних доріжок є ще багато переваг перед бігом на вулиці. Наприклад, на них встановлені датчики, що дозволяють визначити швидкість бігу або відстань, яку Ви пробігли. Це допоможе в розробці власної системи тренувань.

Дуже корисні вдома такі тренажери, як турнік і шведська стінка. Можна подумати, що вони будуть корисні тільки чоловікам, які не мають зайвої ваги. Насправді існує дуже багато вправ на шведській стінці і турніку для жінок і людей з надлишком ваги.

Ці прості, але дуже ефективні тренажери можна виготовити і встановити самому. До того ж вони займають дуже мало місця в квартирі. Таким чином, можна заощадити як гроші, так і місце.

Дуже непогано мати в домашньому спортзалі гирі або гантелі. Звичайно, гантелі - більш відповідний снаряд зважаючи на можливість їх полегшення або обважнення. Також при виконанні деяких вправ технічно гирі не зможуть замінити гантелі.

Не турбуйтеся, якщо з якихось причин замість гантелей у Вас в наявності є тільки гирі. Цей снаряд придатний не тільки для свого безпосереднього використання. Також Ви можете за допомогою них ускладнити інші вправи (віджимання, присідання і т.д.).

Вважається, що в будь-якому спортивному залі має бути спортивна лава. Вона добре підходить для простих вправ для розвитку м'язів преса або спини, віджимань, тренування грудних м'язів з використанням штанги або гантелей і багатьох інших вправ.

Дуже продуктивним буде об'єднання спортивної лави з гиперєкстензии. Це дозволить помітно збільшити набір вправ. З нею можна робити значно більше вправ для грудних, сідничних і спинних м'язів, регулювати кут нахилу і навантаження.

Буде непогано придбати в наборі з гиперєкстензии стояки або тримачі для штанги. Разом з цим придбанням Ви отримаєте набагато більше можливостей.

Тут був перерахований мінімальний набір тренажерів, необхідних для позбавлення від зайвої ваги і підтримки тіла у відмінній фізичній формі. Якщо Ви вирішили виділити для спортзалу цілу кімнату або інше приміщення, можете придбати ще безліч корисних тренажерів і снарядів. На сьогоднішній день в кожному місті є спеціалізовані спортивні магазини, в яких можете знайти тренажери, відповідні саме для Вас.

 

Всього коментарів: 0
avatar