04.05.2024
Субота,11:43
Вітаю Вас Гість

Експеримент з виведення підошовних бородавок Згідно з результатами досліджень, самолікування підошовних бородавок і лікування, що проводиться в клініках професіоналами, дають однаковий ефект очищення. Підошовні бородавки дуже широко поширені, заразні та іноді спричиняють відчутний біль, і хоча більшість цих бородавок раптово зникають без лікування, багато пацієнтів звертаються за послугами професіоналів, оскільки вони відч ... Читати далі »


Вплив мікробів на розвиток імунітету Дослідження підтверджують, що контакт з патогенними мікроорганізмами на ранніх етапах життя може допомогти зміцнити імунну систему і тим самим запобігти розвитку алергій та інших захворювань, таких як астма і коліт, пов'язаних з ослабленим імунітетом. Згідно «гігієнічної гіпотези», недостатній контакт з мікробами в дитинстві підвищує сприйнятливість до певних захворюва ... Читати далі »


Місця дислокації і збудник рогових бородавок Підошовні, або рогові, бородавки можуть бути болісними і складні. Вони з'являються на підошвах ніг, або поверхнях ступень, звідси і назва - «підошовні».

Такі ділянки ступні, п'ятка, подушечка або підставу великого пальця, витримують вагу всього тіла і дозволяють йому подолати тисячі кроків щодня - і тисячі миль протягом усього життя. Тому не дивно, що коли рогова бородавк ... Читати далі »


Середземноморська дієта корисна для кісток Згідно з дослідженнями, дворічна оливково-середземноморська дієта може підвищити вміст сироваткового остеокальцину і захистити кістки від руйнування.

У багатьох чоловіків і жінок з віком знижується кісткова маса і, отже, міцність їх кісток, що часто призводить до остеопорозу і підвищеного ризику переломів. Проте, згідно з дослідженнями, проведеними в Європі, відсото ... Читати далі »


лікуванні циститу Третина жінок як мінімум раз у житті стикається з циститом, і для когось із них це стає початком хронічного захворювання. Цистит викликається бактерією Escherichia coli, яка чіпляється за стінку сечового міхура ниткоподібними пилями. Тепер, нарешті, відкрито механізм утворення цих структур. Це відкриття може використовуватися для розробки нових антибіотиків проти інфекцій сечової системи.

Цистит ... Читати далі »


Імунітет залежить від біоритмів Порушення біологічних годинниках організму послаблюють імунну систему. Ми вже знаємо, що циркадний ритм - це чітко налагоджений генетичний механізм, що регулює діяльність тих функцій організму, які працюють за 24-годинним циклом, як, наприклад, сон або метаболізм. Тепер дослідники в Єльської школи Медицини, США, показали, що він також може впливати на нашу сприйнятливість до захворювань, впл ... Читати далі »


Чим може обернутися очищення кишечника1 березня 2013 р.: Згідно з дослідженням, про який піде мова в цій статті, від очищення товстого кишечника немає ніякої користі. Більш того, ця процедура може принести серйозні проблеми від блювоти до відмови нирок і смерті. Число смертельних випадків хворих на рак товстої кишки сильно знизилося за останні 15 років, завдяки кращій обізнаності населення і можливостям колоноскоп ... Читати далі »


Вегетаріанство корисне для серцяЗа результатами дослідження в Оксфордському університеті, ризик госпіталізації або смерті від пороку серця на 32% нижче у вегетаріанців, ніж у тих, хто не відмовляється від м'яса і риби.

Порок серця - це перша в списку причин смерті в країнах високого рівня розвитку, в одній лише Великобританії він призводить до 65000 смертельних випадків в рік. Результати, опубліковані в американсько ... Читати далі »


« 1 2 3 4 ... 19 20 »