04.05.2024
Субота,21:06
Вітаю Вас Гість

Інформація на етикетці Ви коли-небудь стикалися в продуктових магазинах з жінками, які ретельно вивіряють етикетки кожного пакетика чіпсів і банки кукурудзи перед покупкою? З цими всезнайками в питанні харчування? Можливо. Але ці самі звички читання етикеток, здається, все ж роблять їх здоровішими і тонше.

Етикетки на продуктах харчування дуже корисні для пацієнтів із захворюваннями серця, перевіряють рівень натрію, ... Читати далі »


Підліткова наркоманія«Підлітки, які стали залежними від вживання гашишу до досягнення 18-річчя, завдають шкоди тривалої дії свого інтелекту, пам'яті та уваги», - згідно з результатами довгострокового дослідження, опублікованого в понеділок.

Дослідники з Великобританії і США виявили, що постійне вживання гашишу до повноліття викликає так званий нейротоксичний ефект, а ось інтенсивне використання на ... Читати далі »


Заняття спортом і пухлини Після завершення курсу хіміотерапії, виліковані від раку пацієнти, які кілька тижнів виконували фізичні вправи, підвищили цим ефективність своєї імунної системи, що в свою чергу, запобігає розвитку раку в майбутньому.

Команда фахівців під керівництвом Лаури Білек з медичного центру Університету Небраски створила групу з 16 подолали рак хворих, які брали участь у двенадцатинедельной тренувал ... Читати далі »


Результат правильного харчування Середземноморська і низьковуглеводну дієти дають довготривалий оздоровчий ефект, навіть при частковому відновленні ваги, згідно з останнім дослідженням учених з Університету імені Давида Бен-Гуріона в Негеві і Центру Ядерних Досліджень Ізраїлю.

Доктор Ден Шварцфукс з Центру Ядерних Досліджень в Дімоні, Ізраїль, говорить: «Наші останні дані демонструють довготривалий позитивний ефект ... Читати далі »


Рівень тестостерону і ожиріння Дослідження показали, що підлітки, які страждають ожирінням, ризикують заробити більше, ніж діабет та проблеми з серцем. У хлопчиків з даним захворюванням достатньо критичний також рівень тестостерону, а саме 40-50%, в той час як у здорових дітей у такому віці організм виробляє даного гормону набагато більше.

«Доведено, що ожиріння впливає на рівень тестостерону у молодих чоловіків», - ... Читати далі »


Вплив забрудненого повітря на немовля Діти, що піддаються впливу забрудненого повітря, до восьми років можуть мати проблеми з легенями, особливо ті, хто чутливий до загальних алергенів, повідомляють дослідники з Каролінського інституту в Стокгольмі.

Давно відомо, що забруднення повітря шкодить здоров'ю і вбиває. В 2006 році Всесвітньою Організацією охорони Здоров'я було підраховано, що кожен рік через забруднення п ... Читати далі »


Его і щастяЛюди за своєю суттю - егоїсти. Дослідження показують, що ми щасливішими і наше життя покращується, коли ми фокусуємося на самих собі. Погодьтеся, що це має сенс. Але, чому ж, дослідження також показують, що ми часто ставимо на перше місце інтереси інших і забуваємо про речі, які роблять щасливішим нас самих.

Проблеми з'являються тоді, каже дослідник Джонатан Бермен, коли ми вирішуємо між купівлею взуття д ... Читати далі »


Іноземні мови і головний мозокВивчаючи іноземні мови людина підтримує мозок в "формі" і викликає зростання певних її ділянок. До цього відкриття прийшли вчені з Університету Лунда після вивчення молодого покоління з талантом до мов після 13 місяців інтенсивного навчання у Шведській Академії.

В якості контрольної групи були досліджені студенти університету Умео, не вивчають мови. Проаналізувавши результа ... Читати далі »


« 1 2 ... 17 18 19 20 »