18.05.2024
Субота,14:50
Вітаю Вас Гість

Розлади психіки та нюх Люди з психопатичними рисами характеру такими, як черствість, маніпуляції, асоціальна поведінка - не в змозі використати свій нюх в тій же мірі, як інші, підтверджує нове дослідження.

В результаті нього дослідники припустили, що порушення нюху, або "нюхових" функцій, може бути маркером для цього важкого розладу особистості. У дослідженні, опублікованому 18 вересня, було відзначено ... Читати далі »


Хропіння у вагітних Багато вагітні жінки починають хропіти, що пов'язано з розвитком прееклампсії, а також підвищеним кров'яним тиском.

Вчені з Університету Мічигану підтвердили хропіння у вагітних служить початком розвитку гестационной гіпертензії та прееклампсії, про це вони виклали в журналі акушерства і гінекології. У попередньому дослідженні, в 2011 році, вони стверджували, що інфільтрація лейкоцитів ... Читати далі »


Рівень IQ і настрій Люди з низьким IQ, як правило, менш щасливі і мають здоров'я слабкіше, ніж люди з високим IQ, - повідомили вчені Університетського коледжу Лондона.

Автори пояснили, що «фонове щастя» і IQ (інтелектуальний коефіцієнт) позитивно впливають на здоров'я. Проте попередні дослідження не пов'язували IQ з рівнем щастя.

Той же університет провів дослідження в 2011 році, яке показало, що люди з більш ... Читати далі »


Скільки їжі потрібно людині Діти, які страждають надмірною вагою і ожирінням, з'їдають на 34% калорій більше порівняно з їх братами і сестрами середньостатистичного ваги, завдяки закусок. Якщо таке обжерливість триває протягом довгого часу, це призводить до надлишкової маси, згідно з дослідженням, проведеним в Університеті при Пенсильванської школі медичних сестер.

Маса тіла - величезна проблема охорони здоро ... Читати далі »


Види раку молочної залози В рамках програми Раковий Геномний Атлас (TCGA) на основі 800 зразків ракових пухлин грудей було побудовано відповідну кількість генетичних карт. Грунтуючись на їх аналізі, зроблені певні висновки. Так, незважаючи на генетичну різноманітність захворювання, у ньому можна виділити 4 підтипу. Також виявлено подібність між одним з типів раку молочної залози та рак яєчників.

Як зазначено в онла ... Читати далі »


Як тренуватися для схуднення Як і багато інших речей у житті, фізичні вправи можуть бути більш ефективними, якщо ви будете дотримуватися золотого правила: вправлятися не дуже мало, але і не багато, якщо прагнете до втрати зайвих кілограмів – показали останні дослідження.

Згідно з попереднім дослідженням - фізичні вправи самі по собі не є гарантом втрати ваги без супутньої дієти – лякаючий факт, про як ... Читати далі »


Вагітність і рак За результатами досліджень, проведених в Австралії, число вагітних жінок з діагностованим раком зросла за останні десятиліття. У 2007 році, коли були отримані найбільш свіжі на даний момент результати, дослідники виявили, що 192 жінки з кожних 100 000 вагітних і породіль отримали діагноз "рак" - в порівнянні з 112 на 100 000 в 1994 році.

Дослідники не можуть визначити, що стоїть за цим підвищенням р ... Читати далі »


Біль у спині Вчені виявили генетичний дефект, який зумовлює проблеми в спинних дисках, які часто є причиною болю в попереку.

Британське дослідження, що стосується ревматичних захворювань, взяла під спостереження 4600 осіб. В результаті було виявлено, що ген PARK2 пов'язаний з віковими проблемами, що впливають на спинні диски. Третина жінок середнього віку мають проблеми, як мінімум, з одним спинним диском - і це умо ... Читати далі »


« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 »