27.04.2024
Субота,07:32
Вітаю Вас Гість

Хропіння у вагітних спричинений гіпертонією

Хропіння у вагітних Багато вагітні жінки починають хропіти, що пов'язано з розвитком прееклампсії, а також підвищеним кров'яним тиском.

Вчені з Університету Мічигану підтвердили хропіння у вагітних служить початком розвитку гестационной гіпертензії та прееклампсії, про це вони виклали в журналі акушерства і гінекології. У попередньому дослідженні, в 2011 році, вони стверджували, що інфільтрація лейкоцитів в крові майбутньої матері виникає з-за підвищеного кров'яного тиску.

Луїза о'брайен - доктор філософії, ад'юнкт-професор Центру UM за порушення сну, сказала: «Ми дослідили, що при вагітності, особливо при прееклампсії, порушується функціонування кровотоку через плаценту, у матері підвищується кров'яний тиск, в результаті малюк може з'явитися раніше терміну або народитися неповноцінним».

Це найбільше дослідження проводилося вперше, щоб показати, що поява хропіння у вагітних викликає розвиток серцево-судинного захворювання, було задіяно 1,700 суб'єктів.

Відомо, що звичний хропіння під час сну пов'язаний з порушенням дихання. Приблизно 25% стали хропіти регулярно під час вагітності. За словами о'брайен, майже 19% гіпертензивних порушень у вагітних можна полегшити за допомогою CPAP пристрою, який під час сну постійно підтримує належний потік кисню в дихальних шляхах, знижує тиск. В даний час проводяться додаткові дослідження, за даним твердженням.

о'брайен зробила висновок: «Гіпертензія вагітності - одна з головних причин смертності матері і немовляти, вартістю в мільярди доларів щорічного лікування. Знаючи про гіпертензивних порушення в організмі вагітних, медики під час можуть допомогти уникнути непотрібних симптомів, що покращить здоров'я як матері, так і дитини».

Всього коментарів: 0
avatar