18.05.2024
Субота,14:50
Вітаю Вас Гість

Солодкі напої Люди, які регулярно вживають солодкі напої, генетично більш схильні до ожиріння або надлишкової ваги, - повідомили дослідники з школи громадської охорони здоров'я в Гарварді. Автори стверджують, що їх дослідження є додаткові докази того, що генетичні чинники діють спільно з екологічними факторами і підвищують ризик ожиріння.

Головний автор, Лу Ци, доцент кафедри харчування, заявив: «Наше дослідження вп ... Читати далі »


Дієта перед вагітністю Всім відомо, що харчування матері під час вагітності має величезне значення для здоров'я дитини. Нове дослідження, проведене на мишах, показує, що дієта матері до вагітності може бути не менш важлива. За даними дослідницького звіту, опублікованого в FASEB Journal, їжа, яку їли групи самок мишей до вагітності, хімічно змінила їх ДНК, і ці зміни були передані її потомству. Дані зміни ДНК, звані «епіген ... Читати далі »


Тривалість життя євнухів Євнухи в корейській королівської династії Чосон жили значно довше, ніж "недоторкані" чоловіки, повідомили дослідники з журналу Current Biology. Дослідження проводилося, щоб підтвердити те, що вже показали досліди на тваринах - кастрація збільшує тривалість життя.

Династії Чосон існувала з 1392 по 1910. Протягом цього періоду деякі хлопчики були кастровані і ставали слугами королівського пала ... Читати далі »


Стрибки на батуті для дітейПедіатри попереджають: стрибки на батуті можуть завдати серйозної шкоди здоров'ю дитини. Американська Академія Педіатрії знову підтверджує своє попередження щодо використання домашнього батута в доповіді, опублікованій 24 вересня в Pediatrics, відомому онлайн-журналі.

Ті сили, які роблять стрибки на батуті веселими для багатьох дітей, які можуть привести і до особливих видах травм т ... Читати далі »


Фізичні вправи і апетит Фізичні вправи змушують вас нагуляти апетит, вірно? Це твердження не відповідає даними нового дослідження, яке показує, що інтенсивна 45-хвилинне тренування вранці фактично зменшує потребу людини в їжі. Пояснити чому?

Вчені з Brigham Young University запропонували 35 жінкам енергійну ранкову розминку на біговій доріжці, а потім виміряли хвильову активність їх головного мозку, коли жінки р ... Читати далі »


Пів життя на дієті На останніх «новинки» дієт зациклені багато хто з нас. Дослідження показало, що середньостатистична жінка витрачає на дієти 17 років свого життя. Протягом цього періоду вона втрачає зайву вагу понад 9 разів, в середньому позбавляючись від 11 кг на кожній дієті.

Також жінки зізналися, що в одних місцях Великобританії дотримуватися дієти їм простіше простого, а в інших доводиться докл ... Читати далі »


Як впливають стосунки на масу тіла Перебуваючи в щасливих відносинах, легко є більше або спокуситися «чоловічими» порціями або калорійними стравами під час обідів з другою половинкою. У зв'язку з цим зовсім не дивно, що існує тенденція до збільшення ваги у жінок під час роману.

Дослідження XLS-Medical показали, що половина жінок більше набирає ваги, перебуваючи в щасливих відносинах, ніж будь-який інший період життя ... Читати далі »


Агресивний прийом болезаспокійливих Більшість людей вдається до аспірину або парацетамолу з метою позбутися від незначного головного болю. Але згідно з даними Національного інституту клінічного майстерності (The National Institute for Clinical Excellence - NICE) неконтрольований прийом болезаспокійливих запускає «неактивні» головні болі у мільйонів людей.

За даними NICE один чоловік з 50 страждає від головних болів, ... Читати далі »


« 1 2 ... 16 17 18 19 20 »