26.04.2024
П`ятниця,22:15
Вітаю Вас Гість

30 важливих зауважень для тих, хто старше 30 - унікальні жіночі секрети краси

Жіночі секрети красиДогляд за старіючою шкірою дуже важливий для боротьби з передчасними зморшками і пігментними плямами, що з'являються в зрілому віці. Існують хірургічні методи, що дозволяють приховати вік, але сучасні жінки, бачачи невдалий досвід знаменитостей і своїх подруг, все частіше вибирають жіночі секрети краси, засновані на органічних і натуральних засобах.

На жаль, не так-то просто знайти засоби по догляду на органічної та натуральної основі, і коштують вони досить дорого. Але завжди у вас під рукою домашні корисні продукти, які допоможуть легко переступити вік і заощадити при цьому. І ще потрібно пам'ятати той факт, що вплив сонячних променів призводить до старіння шкіри і появи сіточки дрібних зморшок. Тому не варто відвідувати солярій, а від природного опромінення слід захищати шкіру SPF-фільтрами. А тепер вам пропонуються жіночі секрети краси - 30 важливих і корисних порад тим, кому 30+.

На перший погляд може здатися, що взимку сонця мало, і шкіра не потребує захисту. Насправді це не так, ваша шкіра буде контактувати з сонцем кожен раз, як тільки ви з'явитеся на вулиці. Те ж можна сказати і про похмурих літніх днях. Обов'язково захищайте шкіру, навіть якщо виходите на хвилинку. А влітку, коли сонце близько, необхідно наносити захисний крем на все тіло, оскільки одяг погано захищає від сонячного випромінювання.

  • 1. Найбільш небезпечно сонце між 11-00 і 15-00 дня, в цей період потрібна особлива обережність. Модний капелюшок і сонцезахисні окуляри рятували жінок протягом багатьох років, скористайтеся і ви цими розкішними і корисними аксесуарами. Вам не доведеться жмуритися і провокувати утворення зайвих зморшок. А їжа, збагачена натуральними каратиноидами (провітамін А) послужить додатковим захистом.

З давніх пір жіночі секрети краси не обходили увагою правильне харчування. Можливо, ви згадайте, як мама в дитинстві намагалася нагодувати вас овочами і говорила про їх безперечну користь для дівчаток. Якщо ви досі не скористалися маминими радами, придивіться до них уважно: здорова шкіра, зуби, волосся, нігті - все це може дати вживання великої кількості овочів і фруктів. Але овочі і фрукти можна не тільки їсти, з них виходять чудові домашні маски, креми і скраби - натуральні і ефективні.

  • 2. Для підтримки здорової внутрішнього середовища в організмі використовуйте натуральні протизапальні приправи: корицю, імбир, куркуму. Запальні процеси, викликані забрудненою екологією або іншими причинами, що приводять до напруженої роботи всіх внутрішніх органів і ризику появи зморшок. Натуральні антибіотики - прекрасний засіб для підтримки краси і здоров'я.
  • 3. Вітаміну С жіночі секрети краси відводять особливе місце. Полуниця, солодкий перець, брокколі, апельсин - це не тільки чудовий смак, кожен з'їдений шматочок поповнює організм вітаміном С, який сприяє зволоженості шкіри і розгладженню дрібних зморшок. Це дуже ефективний антиоксидант, знищує вільні радикали, що виникають під впливом сонячних променів. Вітамін С бере участь у виробленні колагену, і багато косметичні препарати містять його у своєму складі. Але вживання вітаміну в їжі - більш природний спосіб збагачення колагеном.
  • 4. Бути може вам відомо таку речовину, як лікопін. Він міститься в помідорах, моркві, кавунах і допомагає зберігати гладкість і покращувати текстуру шкіри.
  • 5. Замість кави пийте зелений чай, який бореться з вільними радикалами, сприяє зволоженню шкіри, покращує клітинний обмін і нейтралізує ферменти, що викликають рак, завдяки наявності поліфенолів.
  • 6. Вживайте продукти з вмістом натуральної сої. В ній містяться ізофлавони є фітоестрогеном, близьким до жіночого гормону. Ізофлавони захищають шкіру від старіння, особливо в зрілому віці. На жаль не всі секрети жіночої краси спочивають на прилавках вітчизняних магазинів. Це можна сказати, наприклад, про натуральних соєвих продуктах. Тому ізофлавони сої ви можете вживати в складі БАД.
  • 7. Тунець, сардини, форель, лосось - знайомий вам цей перелік? Ви не помилилися, всі ці продукти забезпечують організм дорогоцінної омега-3 жирової кислотою так необхідної шкірі.

Жіночі секрети краси - догляд за волоссям

Поради по догляду за волоссям

Волосся - один з важливих елементів жіночої краси, і мати здорове волосся так само важливо, як красиву гладку шкіру. Волосся легко зіпсувати щоденним використанням фена, щипців для завивки або прасок для випрямлення волосся. Однак деякі натуральні продукти допоможуть вам зменшити шкоду від використання цих інструментів. І вони вам обійдуться дешевше, ніж флакончик хімічного засобу для лікування волосся.

  • 8. Одним з чудових жіночих секретів краси вважаються по праву маски для волосся з плодів авокадо. Вони живлять сухі волосся і захищають нормальні і жирні від пересушування. Для приготування поживного складу візьміть половинку плоду авокадо, яйце і 2 ст ложки суміші оливкової, касторової і масла зародків пшениці. Перемішайте і нанесіть на сухе волосся від кінчиків до коренів. Укрийте поліетиленовим пакетом і оберніть рушником на 20 хв. Потім змийте суміш з волосся, і вимийте їх шампунем. Сухим волоссю таке харчування буде потрібно раз на тиждень, нормальним і жирним - двічі протягом місяця.
  • 9. Після душу волосся слабкі і ламкі, тому не тріть їх рушником, а лише акуратно промокніть, щоб зібрати якомога більше вологи.
  • 10. Дочекайтеся, щоб ваші волосся висохли перед сном, так більше шансів зберегти їх від випадіння та обламування кінчиків. Найкраща тканина для волосся - шовк. Використовуйте шовкові наволочки на подушках або оберніть волосся шовковим шарфиком.
  • 11. Якщо волосся тьмяне і тонкі, скористайтеся таким жіночим секретом краси волосся: яйце змішайте з майонезом і добре помасажуйте шкіру від голови до кінчиків. Залиште суміш на волосся на 20 хвилин, після чого змийте як зазвичай шампунем. Використання маски раз в тиждень додасть волоссю об'єм і здоровий блиск.
  • 12. Обполіскуйте волосся раз на тиждень молоком, не змиваючи його на ніч. Вранці вимийте голову шампунем. Незабаром ви помітите приголомшливий ефект від цієї процедури.
  • 13. Сонячні промені сушать не тільки шкіру, але і волосся, випаровуючи вологу з поверхні. Вкривайте волосся капелюшком, шарфом або парасолькою. Спробуйте наносити невелику кількість сонцезахисного крему по всій довжині волосся. Можна зібрати волосся в пучок або заплести косу. Так волога буде випаровуватися менше.

Жіночі секрети краси - догляд за ногами

Поради по догляду за шкірою ніг

Якщо не піклуватися про шкіру ніг, вона стає сухою, з'являється свербіння і мозолі. Жіночі секрети краси торкнулися і цих частин тіла. На ринку доглядають коштів ви знайдете величезний вибір кремів і гелів для лікування сухої шкіри і позбавлення від мозолів. Але іноді домашні продукти набагато ефективніше і дешевше.

  • 14. Очищайте грубу шкіру на ногах і ліктях сумішшю кави, цукру і ванілі. Приємний аромат ванілі, антиоксидантну і тонізуючу дію кави, і чистячі кристали цукру в сукупності надають шкірі надзвичайну гладкість.
  • 15. З перерахованих вище компонентів можна приготувати масляний скраб. Перемолоти півсклянки кавових зерен і склянку цукру, додати чайну ложку ванілі і чверть склянки оливкової олії. Отриманою пастою помасажувати шкіру, коли ви приймаєте душ. Не використовуйте цей скраб на обличчі і чутливих ділянках шкіри. Процедуру повторюйте 1-2 рази на тиждень.
  • 16. Дуже важливий жіночий секрет краси дозволяє зберегти лікті і коліна від сухості і потемніння. Зволожуйте їх два рази в день. Для догляду використовуйте оливкову олію. В душі приділіть їм більше уваги, потріть довше, ніж інші частини тіла. Трохи старанніше масажуйте коліна і лікті скрабом.

Жіночі секрети краси - вік не перешкода

Як виглядати молодше

  • 17. Змініть відтінок вашої помади на більш легкий. На середину верхньої і нижньої губи нанесіть крапельку блиску. Це зробить губи повніше і молодше, і відмінно підійде тонким губах.
  • 18. Лосьйон для засмаги замаскує судинні зірочки, целюліт, додасть стрункість ніг. Лосьйон, що містить сік алое допоможе зробити засмага рівніше. Якщо ви використовуєте лосьйон для засмаги кілька разів перед сном, ваші ноги будуть виглядати, як після південного пляжу. Тільки дайте лосьйону на ногах повністю висохнути, інакше разом з вами будуть засмагати простирадла і підковдри. Зауважте, ваші ноги будуть прекрасно виглядати, і не доведеться піддавати їх сонячному опроміненню.
  • 19. Нанесіть відтіночним кремом точки в куточках очей. Погляд буде свіже, відволікається увага від гусячих лапок і темних кіл. Пудрою на тон темніше шкіри покрийте підборіддя, вилиці під щоками і обидві сторони носа. Цей жіночий секрет краси оцінить кожна жінка, контур обличчя стане більш чітким і струнким.
  • 20. Пийте багато води і уникайте газованих напоїв. І тут є свій секрет, що дозволяє втратити небагато калорій. Вода повинна бути охолодженою, щоб охолодити її швидко, додайте в склянку кубики льоду. Всередині організму вода буде нагріватися до температури тіла, і на це витрачаються калорії. Пийте багато води і завжди охолодженої. Якщо говорити про їжу, то перед їжею рекомендується їсти свіжі фрукти і овочі, наприклад, селера і ананас, практично не містять калорії. Тоді під час їжі ви вживаєте меншу кількість калорійної їжі.
  • 21. Якщо на шкірі накопичується жир, видаляйте його пергаментними серветками. Пудрою користуватися для зменшення жирності не рекомендується, оскільки пудра заповнить зморшки, і ви будете виглядати старіше.
  • 22. Нанесіть трохи синього туші для вій поверх чорної. Синіми вії не стануть, але білки очей будуть виглядати свіжіше і молодше. Закручуйте трохи вії, щоб виглядати задерикуватіше. А втомлені і почервонілі повіки допоможуть приховати персикові тіні або обведення для повік. Цей жіночий секрет краси допоможе вам виглядати і відчувати себе бадьоріше.
  • 23. Використовуйте живильні і зволожуючі креми, що містять кофеїн, морські водорості, женьшень. Такі креми допоможуть утримувати шкіру в тонусі, наносите їх перед сном, вранці і кожен раз після душу.
  • 24. Зберігайте крем для повік і зволожуючий крем в холодильнику. Охолоджені вони діють ефективніше. Після сну очі можуть опухнути або з'являться темні кола. Холодний крем на обличчі і століттях зніме припухлість, добре, якщо він містить кераміди і неацинамид. Ці речовини допоможуть зняти роздратування і зміцнити захисний бар'єр шкіри.
  • 25. Для поліпшення стану губ протріть їх перед сном рушником, змоченим у теплій воді, і нанесіть густий зволожуючий бальзам. Ви завжди будете прокидатися з красивими здоровими губами. Жіночі секрети краси зберігаються не тільки в домашньому холодильнику. Якщо зазначений спосіб вам не подобається, можете купити спеціальний засіб для догляду за губами і наносити їх на потріскану шкіру. Купити подібну продукцію можна в магазині або салоні краси.
  • 26. Якщо вас не влаштовують домашні засоби по догляду за волоссям, можна придбати готову маску і наносити її на волосся раз на тиждень. Ваші волосся стане блискучим і шовковистим. Але іноді маски і шампуні стають причиною виникнення лупи. Тоді вам слід змінити склад і спробувати інший шампунь. А відлущувати лусочки з шкіри можна питною содою.
  • 27. При великій кількості зморшок користуйтеся спеціальними сироватками. Наносити сироватку спільно з зволожуючим, живильним кремом або кремом від зморшок. Вони будуть посилювати дію один одного. Для більшого ефекту нанесіть сироватку з кремами двічі на день.
  • 28. Вік не завадить вам виглядати принцесою, треба тільки сидіти прямо і ходити з високо піднятою головою. Гарна постава допоможе вам виглядати значно молодше своїх сгорбившихся ровесниць. Жіночий секрет красивої постави: тримайте вуха вище плечей, а плечі вище стегон. Якщо ви впораєтеся з цим, завжди будете принцесою.
  • 29. Експериментуйте з зачіскою, кольором волосся і одягом, використовуйте модні тенденції і зафарбовуйте сивину. Знайдіть свій образ, який подобається і піднімає настрій.

Якщо вам сподобалися наші жіночі секрети краси - 30 порад для тих, хто старше 30 - поділіться з вашими подругами!

Всього коментарів: 0
avatar