28.04.2024
Неділя,13:10
Вітаю Вас Гість

Багато жінок, як і раніше, курять під час вагітності

Проблема куріння у вагітних Занадто багато жінок як і раніше курять під час вагітності, опубліковано в новій доповіді, і інтенсивність такого куріння широко варіюється в залежності від раси. Дослідники виявили, що майже 22 відсотки вагітних білих жінок у віці від 15 до 44 років курили сигарети протягом попередніх 30 днів, у порівнянні з трохи більше 14 відсотками вагітних чорних жінок і 6,5 латиноамериканських тієї ж вікової групи.

Рівень незаконного вживання наркотиків під час вагітності, однак, вище серед чорношкірих жінок (7,7 відсотка), ніж серед білих жінок (4,4 відсотка) і латиноамериканських жінок (близько 3 відсотків) - опубліковано у відповідності з дослідженнями наркологічних і психіатричних служб.

Співвідношення у вживанні алкоголю для чорних і білих жінок має аналогічну картину (12,8 і 12,2 відсотка відповідно), і набагато вище, ніж серед латиноамериканських жінок (7,4 відсотка) - зазначається згідно з дослідженням.

Отримані результати засновані на аналізі даних з 2002 по 2010 рік. «Якщо вагітна жінка вживає алкоголь, тютюн або заборонені речовини, то вона ризикує не тільки своїм здоров'ям, але піддає ризику результат майбутніх пологів.»

«Вагітні жінки різних рас і національностей можуть мати різноманітні форми зловживання психоактивними речовинами», - йдеться в доповіді. «Дуже важливо, наскільки ефективно ми зможемо використовувати ці висновки для припинення споживання психоактивних речовин кожною жінкою.»

Всього коментарів: 0
avatar