27.04.2024
Субота,05:25
Вітаю Вас Гість

Термоліфтінг обличчя - сучасний напрямок естетичної корекції

ТермоліфтінгаБезперервне вдосконалення технологій характерно для всіх сфер людської діяльності, в тому числі і для індустрії краси. Косметологи прагнуть розробляти нові способи боротьби зі старінням, уникаючи при цьому розрізів скальпелем і всіх випливають з цього негативних наслідків. Термоліфтінга особи - це один з сучасних методів омолодження, який заслуговує на увагу хоча б тому, що безпосередньо не пов'язаний з традиційним розумінням хірургічної пластики. Тим не менш, він дає можливість кожному виглядати значно молодше своїх років за кілька сеансів теплового впливу.

На чому заснований термоліфтінга

Присутність складової термо - в назві процедури багато що пояснює, як мінімум той факт, що термоліфтінга заснований на тепловому впливі. У самому справі, імпульсний вплив світлової хвилі позитивно впливає на глибокі частині дерми. В залежності від довжини світлові хвилі володіють різними фізичними властивостями. Особливо цікавий інфрачервоний термоліфтінга. Інфрачервоні промені, як відомо, виробляють нагрівання поверхонь, на які вони спрямовані. Але це не єдина їх особливість, інфрачервоні хвилі мають велику довжину, що дозволяє їм проникати глибоко в щільні тканини. Обидва ці властивості і лягли в основу термоліфтінга.

Однак подібний вплив на шкіру надають не тільки інфрачервоні промені. Широко відомий, так званий, радіохвильовий термоліфтінга. Радіохвилі з частотою випромінювання близько 6 мегагерц в секунду також ефективно масажують глибокі шари шкіри.

І радіохвильової і інфрачервоний термоліфтінга впливає на колагенові волокна, які забезпечують пружність шкіри, і в молодості забезпечують природний тургор без додаткового стимулювання. З віком шкіра стає в'ялою, але в процесі термоліфтінга сполучні волокна починають скорочуватися і ущільнюватися, і загальний стан шкіри значно поліпшується.

Який ефект надає термоліфтінга особи

В результаті того, що радіочастотний і інфрачервоний термоліфтінга стимулюють регенерацію шкіри, завдяки утворенню колагенових волокон. Шкіра стає більш гладкою, глибокі зморшки скорочуються, а поверхневі вирівнюються. Причому утворення колагенових волокон триває протягом декількох місяців після процедури, тому і процес омолодження триває за межами косметологічного кабінету.

Справедливості заради слід зазначити, що термоліфтінга особи - це не весь спектр корисного впливу інфрачервоних і радіопроменем на шкіру. Термоліфтінга ефективно покращує стан шкіри живота, сідниць і стегон, вирівнює її після ліпосакції і інших косметичних впливів.

Особливості термоліфтінга

Незаперечними перевагами цього методу боротьби зі старінням шкіри є абсолютна безпека і безболісність процедури. Термоліфтінга не пошкоджує шкіру, а від нагрівання поверхню шкіри захищає постійне охолодження. Однак для отримання найбільшого ефекту потрібні спеціальні навички, досвід і висока кваліфікація лікаря. Хоча джерелом хвиль є апарат для термоліфтінга, вплив на шкіру проводиться лікарем «вручну». Тому дуже важливо, щоб лікар знав час і дози опромінення. В залежності від початкового стану шкіри може знадобитися одна або декілька процедур.

Всього коментарів: 0
avatar