29.04.2024
Понеділок,02:17
Вітаю Вас Гість

Як допомогти вашій дитині стати більш активною

Раніше, коли справа доходила до ігор, то у дітей був не такий вже і великий вибір. Зазвичай вони грали або на вулиці, або вдома, причому вкрай рідко ці ігри припускали малорухоме сидіння на дивані. Найкраще було піти пограти на вулиці, ніж залишатися вдома, тому, коли погода цьому не сприяла, батьки були змушені вислуховувати безліч скарг. Сьогодні, як і багато років тому, ці скарги нікуди не поділися, але змінилася причина їх виникнення, тепер все навпаки, діти воліють залишатися вдома і багато не рухатися. Незважаючи на те, що вони грають в будинку, ці ігри дуже малорухливі. Це призвело до того, що діти втратили фізичну форму і стали менш здорові. Але не варто зневірятися, існує достатньо методів змусити ваших дітей більше рухатися. Допомогти вашій дитині стати більш здоровою і активною досить просто, якщо підійти до вирішення цього питання творчо. Наприклад, встановіть спортивне обладнання на задньому дворі, щоб ваші діти могли вийти і попрактикуватися. Баскетбольні кільця і турніки допоможуть вашому чаду стати більш активним і поліпшити його навички.

Якщо одна з причин пасивності вашої дитини полягає у використанні відеоігор, ви можете змусити ці ігри працювати на вас. Багато сучасні ігри змушують гравця піднятися з дивана і не підходити до нього, рухаючись і взаємодіючи з грою. Це ігри, що симулюють спорт, такі як боулінг, гольф і баскетбол, а так само змушують танцювати і грати в групі. Всі ці ігри забавні для всієї родини і до того ж позбавлені статичності, притаманної багатьом іграм. Якщо ви вважаєте, що такий спосіб вам підійде, то пошукайте необхідне обладнання і принесіть додому гру, яку, на вашу думку, полюблять як ваші діти, так і ви самі.

Прогулятися на свіжому повітрі - це найкращий спосіб залишатися здоровим. Разом з тим, навіть просто сидячи під деревом і дихаючи на повні груди, допоможе вашому серцю працювати краще. Малюки люблять все вивчати, а найкращий спосіб дізнаватися щось новеньке і вивчати це - прогулянки. Візьміть на прогулянку лісом дітей, прихопіть з собою трохи їжі, побільше води і гарного настрою. Прогулянка не повинна вимагати великої напруги сил, і може тривати всього п'ятнадцять хвилин. Такі короткі прогулянки чудово підходять маленьким діткам. Чим раніше ви будете брати своїх дітей на вулицю, і гуляти з ними, тим легше це допоможе їм придбати таку звичку на все їхнє життя.

У випадку, коли вашій дитині, для того, щоб, спонукати його піти на прогулянку, потрібно більше мотивації, ніж просте словесне переконання, подумайте, а чи не завести вам цуценя. Завести собаку це велика відповідальність для всієї родини, але одержуваний захват від нового цуценя та ігор з ним - це легкий спосіб змусити дітей рухатися. Майте на увазі, що не вся відповідальність ляже на плечі дитини, і будуть моменти, коли вам доведеться виводити собаку на прогулянку і залагоджувати проблеми. Хоча, якщо ви самі не проти стати більш активнішим - це чудова можливість і для вас.

І нарешті, не забувайте, що можна отримувати задоволення від ігор і на свіжому повітрі. Коли погода стає холодною, діти можуть знайти в цьому відмовку, щоб не йти грати на вулицю. Тим не менш, думаю, що немає таких відмовок, з якими б, не впоралася пара санок. Діти просто обожнюють мчати вниз по пагорбу на високій швидкості, а забираючись назад, нагору, вони роблять відмінну зарядку. Коли настане зима, ви самі знайдете безліч відповідних способів стати більш активним і здоровим.

 

Всього коментарів: 0
avatar