26.04.2024
П`ятниця,20:54
Вітаю Вас Гість

Ін'єкції ботокса можуть бути використані для лікування хворих, що страждають мігренню

Лікування мігрені ботоксом Ботокс може бути використаний для лікування людей, що страждають від хранических мігрені, виявили на доповіді в Лондоні.

Ін'єкції, найбільш відомі як проти зморшок, виявилося, здатні полегшити біль людей, які страждають від важких і виснажливих головних болів. У проекті доповіді, British National Institute for Health and Clinical Excellence (NICE) рекомендував використовувати ін'єкції ботокса для лікування цього захворювання.

При відсутності заперечень за звітом, лікування може бути затверджено Національною Службою охорони Здоров'я Великобританії протягом декількох місяців.

Професор Carole Longson, директор Центру Оцінки Медичних Технологій, сказала: «Хронічні мігрені надзвичайно виснажливі і можуть істотно вплинути на якість життя людини. Ми раді, що комітет зміг рекомендувати ботокс в якості альтернативної терапії для тих, чиї головні болі не зменшилися незважаючи на спроби принаймні трьох інших лікарських засобів і чиї головні болі викликані не надмірним споживанням ліків.»

Вважається, що ботокс може допомогти при мігрені, блокуючи больові сигнали, а так само розслабляючи м'язи.

Доктор Giles Elrington з National Migraine Centre сказав, що успіх від ін'єкцій може бути набагато ширше, ніж просто видалення зморшок.

«Ботокс головним чином використовується, щоб викликати частковий параліч м'язів, саме тому він працює на зморшках, при спазмах і ін», - сказав Elrington. «Найсмішнішим у взаємозв'язку ботокса і мігрені є те, що він не викликає параліч м'язів, він працює на нервових зв'язках і знижує потік імпульсів, що надходить від голови до свідомості.»

Всього коментарів: 0
avatar