27.04.2024
Субота,04:51
Вітаю Вас Гість

Довга шия - краса і задоволення

Довга шияТонка довга шия робить значно гарніше будь-яку жінку. Струнка й тоненька, що тримає голову над прямими плечима, вона притягує погляди. Щоб домогтися такого ефекту, жінки одного з племен в Африці одягали на шию металеві кільця. Багато сучасні жінки, навпаки, мають повну шию і друге підборіддя. З віком вони звертають на це все менше уваги. Між тим, як би мило не виглядало повне обличчя, ваговита шия і друге підборіддя не додають йому привабливості, так і витончені прикраси до такої шиї навряд чи підійдуть. Однак, щоденні тренування допоможуть зробити шию значно стрункішою.

Сама по собі довга шия - це генетичну спадщину, але деякі вправи дозволяють її трохи подовжити за рахунок зміцнення м'язів, так і зменшення в обсязі створить аналогічний ефект. Тренування м'язів шиї можна робити в будь-який час і в будь-якому місці: на кухні, сидячи біля телевізора, працюючи в офісі. Зручно також і те, що запропоновані вправи робляться без використання тренажера.

  • 1. Відкрийте рот дуже широко, поки не відчуєте напругу, потім повільно, із зусиллям закрийте його. Ви повинні відчути напругу м'язів нижньої щелепи, щік і шиї. Для початку виконуйте руху 10 разів, поступово доведіть до 3-5 циклів повтору з невеликою перервою після кожної десятки рухів.
  • 2. Повільно нахиліть голову вправо, потягніться вухом до плеча, відчуйте яка у вас довга шия, потім те ж саме вліво. Гарненько потягніть м'язи протилежної сторони. Мінімум 10 повторів, коли виконуєте вправу вперше, потім поступово збільшуйте кількість повторів аналогічно попередній вправі.
  • 3. Повільно нахиліть голову назад і підніміть очі до стелі, добре розтягніть м'язи шиї і підборіддя. Поверніть голову в нормальне положення.
  • 4. Обережно поверніть голову назад, як ніби хочете побачити стіну за вашою спиною, потім подивіться вперед. Повертайте голову по черзі ліворуч і праворуч, почавши з 10 повторів, поступово збільшуючи їх кількість. Вже через тиждень регулярних тренувань ви помітите, що шия виглядає довше.
  • 5. Повільно повертайте голову за годинниковою стрілкою і проти, по 5 разів в ту і іншу сторону. Очі повинні бути відкриті. Якщо спробуєте виконати вправу з закритими очима, відчуєте запаморочення. У міру звикання до вправи збільшуйте кількість повторів.

Перед початком тренувань порадьтеся з лікарем, чи немає у вас протипоказань. В області шиї зосереджено безліч нервових закінчень, тому всі вправи виконуйте повільно і обережно, особливо ті, що пов'язані з обертанням. І ще одна порада, щоб довга шия не виявилася примарною мрією, постарайтеся стримати калорійність харчування, це допоможе швидше отримати бажаний результат. І тоді регулярне виконання вищевказаних вправ протягом місяця зробить вашу шию стрункою і довгою, і ви зможете з задоволенням носити улюблені прикраси, шийні хустки і модні вирізи.

Всього коментарів: 0
avatar