04.05.2024
Субота,21:19
Вітаю Вас Гість

Скільки коштує пластична хірургія

Скільки коштує пластична хірургіяНа даний момент косметична хірургія є набагато більш доступною, ніж у минулому, коли вона її могли собі дозволити тільки багаті і знамениті люди. Хоча витрати на медичне обслуговування продовжує зростати, технічні інновації та конкуренція фактично зменшили вартість самої операцій. Можливо, що ціна може здатися комусь занадто завищеною, але слід пам'ятати, що за ціною коштують зміни зовнішності, які залишаться на довгі роки.

Наприклад, члени Американського товариства пластичних хірургів кажуть, що в 2007 році середня вартість операції по збільшенню грудей становила 3348 $, а середня оплата за роботу з носом становила 4197 $.

Ці витрати не включають в себе вартість анестезії та операційної, однак вони демонструють, що косметичні операції є більш доступними порівняно з іншими медичними процедурами.
Порівняйте дані витрати з цінами на зубну хірургію. Середня вартість одного зубного імплантату в США становить від $ 1500 до $ 4000. Таким чином, виходить, що три зубних імплантати коштують дорожче, ніж пластична операція по виправленню носа!

Косметична хірургія є однією з областей в медицині, в якій не задіюються страхові компанії і не діють страхові поліси медичних організацій. А тепер уявіть собі таку ситуацію, людині потрібна повна заміна всіх зубів з містками, приєднаними через імплантати. Це обійдеться йому в кілька десятків тисяч доларів, що набагато дорожче комплексної операції - підтяжки обличчя, повік, підведення брів, ліпосакції, пластики носа і підтяжки живота!

Хоча витрати на косметичну хірургію на перший погляд здаються занадто великими, при детальному розгляді (а саме при порівнянні з іншими медичними послугами) вони починають виглядати майже дешево!

Я виявив, що після дзвінків в кілька клінік пластичної хірургії, мною було виявлено безліч кваліфікованих хірургів, що мають практику в Європі та США. Також я знайшов кілька клінік по ліпосакції, що спеціалізуються на широкому профілі операцій. Упевнений, що у вашому місті теж знайдуться подібні фахівці.

Всього коментарів: 0
avatar