06.05.2024
Понеділок,12:50
Вітаю Вас Гість

Про збільшення грудей

Пластична хірургія значно змінила світ, в якому ми живемо. У нас не тільки помінялося уявлення про красу, а й змінилося ставлення до себе.
Кожен день пластична хірургія підвищує самооцінку людей, даючи їм досконалі тіла та обличчя. У суспільстві знайдеться багато консерваторів, які не сприймають втручання в зовнішність, даровану природою. Однак, що вони можуть сказати людям, яких знівечили хвороби і нещасні випадки? Пластична хірургія дає їм шанс на нормальне життя.
Однак противники пластичної хірургії аргументують свою неприязнь тим, що більша частина операцій стосується жіночих грудей. Це дійсно досить забавна ситуація, яку ми збираємося розглянути більш докладно. Існує чотири цікавих факту, про які Ви, найімовірніше, навіть не підозрювали.
Асиметрія
Багато людей, особливо чоловіки, не знають, що практично у всіх жінок спостерігається деяка асиметрія грудей. Одна груди може бути більше інший. Для деяких жінок така різниця взагалі не помітна, навіть при найближчому розгляді. Однак у інших пацієнток асиметрія грудей дуже велика, що змушує їх соромитися і відчувати себе неповноцінними. Операції по збільшенню грудей часто проводиться саме для того, щоб скорегувати асиметрію. Майже всі жінки хочуть отримати груди побільше, але саме асиметрія грудей приводить їх до пластичних хірургів.
Вік
Загальна помилка, що до збільшення грудей вдаються тільки молоді дівчата. Звичайно, серед пацієнтів пластичних хірургів багато 20-річних дівчат і навіть підлітків, але основними замовниками на вставку імплантатів є саме тридцятирічні жінки. Тільки не подумайте, ніби ми натякаємо на те, що жінки після 35 стають старими. Просто ми хочемо зруйнувати міф, що груди збільшують тільки молоді дівчата.
Трохи даних про практику збільшення грудей в США. Так, підтяжку грудей мають право робити дівчата від 18 років. А обмеження на імплантування силікону в груди становить 22 роки. Виняток становлять випадки, коли груди знівечена хворобами (рак грудей) або нещасними випадками. Тоді віковий ценз знижується.
Годування груддю
До цих пір існує думка, що наявність силіконових імплантатів у грудях позбавляє жінок можливості годувати свою дитину природним шляхом. Ці страхи необгрунтовані. Останні дослідження показали, що в продуктах на полицях магазинів міститься більше силікону, ніж у молоці жінок з силіконовими імплантатами.
Лідер за кількістю пластичних операцій зі збільшення грудей
Глядачі передачі «Доктор Голлівуд» на каналі MTV можуть помилково думати, що США є світовою столицею операцій зі збільшення грудей. Однак це не більше ніж чергова помилка. Насправді ж, Китай значно випереджає США за кількістю операцій з імплантування силікону в груди.
Сподіваємося, що тепер Ви знаєте про збільшення грудей трішки більше.

Всього коментарів: 0
avatar