06.05.2024
Понеділок,00:20
Вітаю Вас Гість

Як зробити сідниці пружними і красивими?

Одна з найпривабливіших частин тіла у дівчат - сідниці. Чоловікам подобається, щоб вони були пружними і підтягнутими, без будь-якого натяку на целюліт або в'ялість.

Накачати сідниці не складе труднощів. Головне - систематичність. Всього 10-15 хвилин, що виділяються на вправи щодня, вистачить для того, щоб через місяць або півтора не було соромно показатися в красивому купальнику або сексуальній нижній білизні.

Як правильно накачати сідниці?

На зовнішній вигляд «п'ятої точки» впливає декілька факторів:

  •  форма тазової кістки;
  •  м'язовий корсет;
  •  кількість жирових відкладень.

Форму кістки змінити не можна, а ось над іншими показниками можна і потрібно працювати. Основна увага рекомендується приділити м'язам. Найефективніший спосіб накачати сідниці полягає в поєднанні силових вправ і аеробних навантажень. Перші спрямовані на опрацювання всіх груп м'язів, а другі - на спалювання жиру.

До аеробних вправ можна віднести будь-які активні види спорту: прогулянки швидким кроком, біг, заняття на тренажерах, плавання, катання на ковзанах. У домашніх умовах з підручних засобів найзручніше використовувати скакалку, степ-платформу або стілець - вони не займають багато місця, але дозволяють вносити різноманітність у комплекс вправ. Не забудьте і про килимок, оскільки багато тренувань проводяться на підлозі.

Як накачати ноги і сідниці?

Вправи на сідничні м'язи досить прості. Одним з найефективніших вважається присідання. Але воно може не підійти тим, у кого є проблеми з суглобами, оскільки на них доведеться найбільше навантаження. У цьому випадку можна порекомендувати подивитися відео різних методик, представлених в Інтернеті. Це допоможе знайти для себе найбільш оптимальні заняття з точки зору ефективності та безпеки.

Як накачати сідниці в домашніх умовах?

Дуже зручно приводити сідничні м'язи в порядок в процесі виконання домашніх справ. Наприклад, м'язи можна максимально напружувати під час миття посуду, чистки картоплі, помішування їжі, яка вариться або смажиться. Якщо ви витрачаєте багато часу на макіяж, знову ж таки можна поєднувати дві дії відразу - напружувати сідничні м'язи і фарбувати вії або наносити рум'яна.

Вправи, щоб швидко накачати сідниці, доступні навіть для тих, хто багато часу проводить в пробках. У цьому випадку буде складно знайти відмовку, що ви крутитесь, як білка в колесі, і у вас немає жодної вільної хвилини!

Як накачати пружні сідниці: у домашніх умовах або в спортивному залі?

Працювати над тілом можна де завгодно. Якщо у вас є проблеми з самодисципліною, і ви не можете займатися вдома, постійно знаходячи якісь відмовки, кращим рішенням стануть заняття у фітнес-центрі або в тренажерному залі під наглядом тренера або інструктора, який не дозволить ухилятися від справи. Накачати сідниці в тренажерному залі простіше, оскільки є великий вибір необхідних тренажерів і інших спортивних аксесуарів.

Краса і форма сідничних м'язів здебільшого залежать від фізичних навантажень. Але помилково приділяти всю увагу тільки однієї частини тіла. Підхід до вправ повинен бути комплексним, щоб були задіяні всі м'язи, а перетворення тіла відбувалося гармонійно. Погодьтеся, дивно буде виглядати дівчина з ідеальною попою і пружними стегнами, але при цьому з в'ялим животом або обвислій шкірою рук.

Щоб всі процеси відбувалися максимально швидко, необхідно пам'ятати про правильне харчування, про відмову від шкідливих звичок. Не менш важливо дотримуватися питного режиму - мінімум 2 літри води в день.

Ще одна порада - не перестаратися! Часто, добившись ідеальних пропорцій, дівчата не можуть зупинитися, що призводить до перекачування м'язів і перетворенню сідниць в щось гротескне.

Всього коментарів: 0
avatar