26.04.2024
П`ятниця,16:44
Вітаю Вас Гість

Як підвищити здібності дитини до навчання

Ви чули про музику для маленьких геніїв? Це музика, яка сприяє розвитку розумових можливостей будь-якої дитини. Це зовсім не міф, насправді деякі види музики володіють такими дивовижними і неймовірними властивостями. Які саме, ми детально поговоримо в нашій статті.

Ви можете собі уявити допоміжний навчальний посібник, який синхронізує ваш мозок і при цьому навчання відбувається саме по собі? Це значно прискорює процес навчання і дозволяє вивченому матеріалу буквально віддрукуватися у вашій свідомості. Засіб, який простий, легкий у використанні і доступний безкоштовно в мережі? Це те, що батьки, навчаючи своїх дітей на дому (та й не тільки вони), точно хотіли б мати.

Так, є такий засіб, і він не затуманює мізки, і це також не афера типу фокус покуса. Це чудовий і корисний засіб, який не тільки поліпшить здатності вашої дитини до навчання в сотні разів, але і навчить їх тому, що значить цінувати музику ...

Музика в стилі бароко

Музика бароко характеризує цілу епоху і набір стилів європейської класичної музики, яка була створена в 1600 роках.

Музика бароко - це музика, створена в дуже специфічному ритмі. Цей ритм призводить ліве і праве півкулі вашого мозку до ідеальної синхронізації. Це змінює ваші мозкові хвилі від Бета хвиль, характерних звичайній свідомості, до посилених освітнім здібностям Альфа хвиль. Коли ваш мозок перебуває в режимі Альфа, він входить в легке медитативний стан, який є найоптимальнішим для навчання.

Навчання в такому стані дозволить вам розслабитися і буквально віддруковувати інформацію у вашому мозку для її подальшого вилучення та використання.

Сьогодні багато людей стають дуже стурбованими від таких слів як мозкові хвилі, медитація і тому подібні. Проте в музиці немає нічого шкідливого для вас або вашої дитини, насправді музика бароко використовується в багатьох університетах по всій земній кулі, щоб стимулювати навчання під час занять в аудиторіях.

Що стосується мозкових хвиль, ми всі їх маємо, і будь-який науковий працівник підтвердить вам, що в цьому немає нічого страшного. Мозкові хвилі - це всього лише спосіб, завдяки якому працює наш мозок.

У мене був вдалий досвід використання музики в стилі бароко під час домашніх занять з моїм сином, і я знайшов його дуже корисною підмогою. Настільки суттєвою, що ми не проводимо жодного заняття без нього. За допомогою цього мій син навчився рахувати від 0 до 100 менше ніж за 10 днів у віці 4 років, і в той же час навчився читати дитячі книжки за 30 днів.

Ось шість переваг від прослуховування музики бароко під час уроків з вашою дитиною:

  1. Вона уповільнює їх мозкові хвилі до рівня Альфа хвиль.
  2. Вона розслабляє їх тіло
  3. Вона заспокоює їх розум
  4. Вона відкриває їх розум до пізнання
  5. Вона робить їх (як, втім, і вас) спокійними
  6. Вона гармонізує ліву і праву півкулю вашого мозку

Існує чимала кількість класичної музики, яку ви можете вибрати, і яка підійде для занять вдома.

Ви можете вибрати будь-який твір з наступного списку:

Антоніо Вівальді

Ларго з «Зими» з Часів Року

Ларго з концерту Ре Мажор для гітари і струнних

Ларго з концерту До Мажор для мандоліни, струнних і клавесина

Йоганн Себастьян Бах

Вітерець для Соль Мажор струнних

Ларго з концерту Фа Мінор для клавесина, BWV1056

Ларго з концерту Ре Мажор для клавесина, BWV 97537

Георг Телеманії

Ларго з Подвійний Фантазії в Соль Мажор для клавесина

Йоганн Пахельбель

Канон в Ре Мажор

Томас Альбініоні

Адажіо Сіль Мажор для струнних

Домінік Каудіозо

Ларго з концерту для мандоліни і струнних

Як ви бачите, це чудовий навчальний посібник, який ви можете залучити до ваших домашніх занять з дітьми. Музика бароко не тільки допоможе поліпшити концентрацію вашої дитини і налаштує їх мозок на вивчення, але ви, в той же час, навчіте свою дитину цінувати музику.

 

Всього коментарів: 0
avatar