19.05.2024
Неділя,04:06
Вітаю Вас Гість

Як вибрати телевізорЯк стверджував відомий герой дитячого мультфільму листоноша Пєчкін, телевізор - головна прикраса будь-якого будинку. Однак сьогодні, коли від кількості можливих моделей, комплектацій і додаткових функцій рябить в очах, вибрати таке «прикраса» часто буває не так вже просто. У насправді, важливо підібрати телевізор таким чином, щоб він поєднував у собі всі необхідні функції, радував чітким, якісним зображ ... Читати далі »


Інтер'єр дитячої кімнатиМаленькі діти дуже часто мріють про окремій кімнаті, де вони могли б стати повновладними господарями простору. Їм необхідно місце для біганини, ігор з друзями, місце, де можна посидіти в самоті й тиші, якщо захочеться. І ось воно щастя: у дитини з'явилася своя кімната! А у батьків - нові проблеми, адже інтер'єр дитячої кімнати лежиться на їх плечі. Якою повинна бути обстановка, шпалери, як створити ... Читати далі »


Як вибрати холодильникНа сьогоднішній день ринок побутових холодильників широко представлений різноманітними й постійно оновлюючими моделями вітчизняних і зарубіжних виробників. Холодильники мають різний дизайн, що дозволяє гармонійно поєднувати їх з домашнім інтер'єром. Останнім часом досить актуальні і затребувані вбудовані моделі. Крім дизайну холодильники відрізняються за своїми характеристиками. Як вибрати холод ... Читати далі »


Як вибрати посудомийну машинуПару десятиліть тому господиня і мріяти не могла про звільнення від такої рутинної, але необхідної турботи, як миття посуду. Незважаючи на це, поява посудомийних машин в нашому житті було сприйнято, скоріше, зі скепсисом. Жінкам було непросто довірити настільки важливе заняття машині, а чоловіки цей атрибут хорошого життя довгий час вважали непотрібним загромождением і без того невеликої кухні. ... Читати далі »


Кімната для підліткаОформити інтер'єр в кімнаті підлітка - завдання не з легких. Підростаюча дитина щосили прагне до свободи і незалежності, і обов'язково буде наполягати на тому, що при виборі предметів інтер'єру останнє слово повинно залишитися за ним. Безумовно, батькам необхідно прислухатися до думки своєї дитини, підтримувати його похвальне прагнення до самостійного прийняття рішень, але при цьому намагатися контролюв ... Читати далі »


« 1 2