29.04.2024
Понеділок,03:15
Вітаю Вас Гість

Як стати найкращою мамою

лучшая мамаУ всі часи матері знали і знають, що краще для своїх дітей.

Але іноді діти бачать маму, що займається своїм особистим життям і думають, що їй немає діла до них.

Є деякі принципи, які можуть використовувати матері, не втручаючись у життя дитини. Ці принципи можуть дозволити дитині бути вільною і відчувати увагу з боку матері.

Але ці принципи можуть і не дати очікуваних результатів доти, поки Ви не перестанете намагатися це зробити.

Поважайте Ваших дітей

Діти бачать шановливе ставлення матері до своїх ровесників і людей старше її. Дуже важливо, щоб вона також шановливо ставилася і до своїх дітей.

Якщо дитина скоїла неправильний вчинок, не треба її виховувати в присутності сторонніх людей. Це показує неповагу до дитини. Хороший батько знає, як виховати дитину.

До дитини треба ставитися, як до дорослої людини. Розмовляючи з ним, дайте зрозуміти йому, що Ви поважаєте його і вважаєте, що він чуйний і здібний. Що він - Особистість.

Під час розмови з дітьми стежте за своїми словами, і будьте уважні і ніжні до їх дитячих відчуттів.

Виховуючи дитину з чоловіком чи без нього, не кажіть йому погано про батька. Це дасть результат - поважаючи його, діти будуть поважати і Вас. Іноді діти бувають на боці батька, навіть якщо він не піклується про них, поважайте їх вибір.

Будьте щирою

Ваші слова і ваші вчинки повинні відповідати один одному. Це надалі допоможе дитині розрізняти добре від поганого. І вона прийме ваше рішення, навіть тоді, коли одного разу Ви дозволите або забороніте йому, щось, що стосується його.

Приділяйте час

Якщо Ви працююча мама і до того ж одна, Ви повинні знайти час для своїх дітей. Ви повинні вміти планувати час для спілкування з дітьми. Спілкуючись з дітьми - Ви зрозумієте, що це не тільки для них, а й для Вас.

 

Всього коментарів: 0
avatar