14.05.2024
Вівторок,20:34
Вітаю Вас Гість

Макіяж у східному стилі для найдосвідченіших

Макіяж у східному стиліЯскравий і виразний макіяж у східному стилі підходить більше для вечора або урочистого випадку, ніж на кожен день. І наносити його слід правильно, інакше ви ризикуєте виглядати грубо і вульгарно. Жінка, яка хоче додати східний акцент до своєї зовнішності, повинна володіти добрим смаком, знати особливості свого обличчя і володіти технікою макіяжу в принципі. Невмілі експерименти з тонкими східними хитрощами можуть дуже дорого коштувати, не кращим чином відбившись на вашій зовнішності. Існує 3 види східного макіяжу: арабська, японська, індійська.

Особливості арабського макіяжу

Арабський макіяж у східному стилі робить основний акцент на очах - це данина багатовікового спадщини. У східних країнах підводять повіки чорним, контрастуючи з білком очі і акцентуючи увагу на цій зоні особи.

В арабському макіяжі рекомендується використовувати перламутрові відтінки, блиск і сяйво яких символізують східну розкіш. Але допускаються і матові відтінки. Відтінки повинні бути легкими і прозорими, а на губах велика кількість блиску.

Ці принципи нанесення макіяжу легко пояснити. Уявіть собі арабську жінку, яка робить макіяж і знає, що все обличчя, крім очей, буде закрито. Тому саме очі є основним елементом макіяжу, вони повинні бути справді вражаючими.

Японське витонченість в макіяжі

Японський макіяж у східному стилі бере за основу шкіру обличчя. Японські жінки з давніх часів славляться своєю ідеальною шкірою. Шкіра повинна бути легкою і гладкою як фарфор. Щоб витримати такий стиль візьміть тональний крем з легкою текстурою і прозору пудру світлого відтінку. Темний колір використовується для затінення очей, а ефект мигдалеподібних очей досягається з допомогою рідкої підводки або олівця.

Тіней має бути мінімум, нанесіть їх тільки на куточках верхнього століття. Помада обов'язково яскрава матова або з прозорим блиском. Японський образ можна доповнити відповідною зачіскою: зібрати волосся на потилиці і зафіксувати за допомогою бамбукової шпильки або квітів.

Макіяж індійських красунь

Індійський макіяж у східному стилі досить складний у виконанні. Основними тут є брови і губи. Тон шкіри обличчя повинен бути смаглявим або близьким до цього, вії рясно нафарбовані тушшю. Підводка на повіках світлого відтінку, а губи дуже чуттєві. Щоб домогтися такого ефекту, поверх помади наноситься трохи блиску.

Пікантним доповненням до індійського макіяжу стане бінді - знаменита індійська точка на лобі жінки. Зрозуміло, для вас вона не буде мати будь-якого ритуального сенсу, а просто створить завершений образ.

Виконуючи макіяж у східному стилі, уявіть собі східну красуню, вона стане для вас орієнтиром. Такий макіяж прийнято рекомендувати брюнеткам зі смаглявою шкірою. Тим не менш, блондинкам теж можна його спробувати. При правильному виборі колірної гами і вмілому використанні техніки макіяжу ефект буде приголомшливим. І не забудьте про імідж: макіяж, одяг, зачіска - все повинно виглядати природно і гармонійно.

Всього коментарів: 0
avatar