04.05.2024
Субота,22:59
Вітаю Вас Гість

Видалити татуювання сьогодні не проблема

Набридла тату без проблем знебарвлюється лазером Помилки найчастіше легко прощаються або забуваються, татуювання ж залишається постійним нагадуванням. З часом смаки змінюються і колись улюблені татуювання перестають подобатися, або ж чорнило тьмяніють, татуювання стає безформною і з'являється бажання повернути її колишню красу і свіжість. Сьогодні і те і інше перестало бути проблемою. Ви можете повністю видалити татуювання і нанести її знову.

Лазерні процедури з видалення татуювань

У порівнянні з минулими днями, видалення татуювань значно просунулося вперед. Завдяки досягненням в області лазерних технологій, безпека і ефективність видалення татуювань в останні роки істотно зросла. Сучасні лазерні процедури здатні видаляти багатобарвні татуювання з мінімальними рубцями в значно менший термін.

Лазерна обробка татуювання являє собою дуже точні інтенсивні світлові імпульси, що руйнують пігменти глибоко в шкірі, які потім природно всмоктуються через лімфатичну систему організму, в результаті чого татуювання поступово зникає.

Принцип лазерного видалення

Є лазерна процедура легкої

Видалення татуювань залежить від різних факторів, таких, наприклад, як колір і розташування. Хоча чорний пігмент видалити найпростіше, червоні і темно-сині пігменти, також добре реагують на лазерне дроблення. Зовсім недавно виникали труднощі з видаленням зеленого, оранжевого, ясно-блакитного і білого пігменту, але на сьогоднішній день технології здатні розчиняти і ці кольору з плином часу.

Для татуювань в областях тіла, де шкіра товстіша, як, наприклад, живіт, потрібна менша кількість сеансів у порівнянні з зонами, де шкіра тонша, наприклад, щиколотки.

Можливі результати і перешкоди

В залежності від розміру і кольору татуювання кількість необхідних сеансів може істотно відрізнятися від середнього числа необхідних обробок, що складається від 6 до 15 сеансів. Для того щоб звести до мінімуму дискомфорт, застосовують місцеву анестезію перед початком процедури. Деякі пацієнти описують відчуття від обробки, як якщо б їх шкіру стискала гума. (Відчуття поколювання на шкірі і легкого печіння).

Сеанс обробки зазвичай займає всього кілька хвилин, від 6 до 12 тижнів перерви між процедурами для того, щоб дозволити обробленої області відновитися.

У деяких людей після обробки можуть виникнути почервоніння і легкий набряк ураженої ділянки, які незабаром зникають.

Всього коментарів: 0
avatar