12.05.2024
Неділя,09:39
Вітаю Вас Гість

17 років життя жінки витрачають на дієти

Пів життя на дієті На останніх «новинки» дієт зациклені багато хто з нас. Дослідження показало, що середньостатистична жінка витрачає на дієти 17 років свого життя. Протягом цього періоду вона втрачає зайву вагу понад 9 разів, в середньому позбавляючись від 11 кг на кожній дієті.

Також жінки зізналися, що в одних місцях Великобританії дотримуватися дієти їм простіше простого, а в інших доводиться докладати значних зусиль, щоб тримати над собою контроль і не зриватися. Наприклад, в північно-західній частині країни середня дієта триває близько чотирьох днів, а в східній може доходити до одного місяця.

Нова примха: альтернативний розвантажувальний день

Кевін Доррен, шеф-кухар і фахівець по дієтам, повідомляє: «Нам легко вирішити схуднути, коли ми знаємо, що попереду нас чекає особлива подія, або, коли нас не влаштовує власна зовнішність. Однак, як тільки ми безпосередньо починаємо себе обмежувати в їжі, стає зрозуміло: втрата зайвих кілограмів - справа серйозна, що вимагає наявності сили волі».

Що відноситься до подій, що змушує сідати на дієту? В основному це весілля та інші свята, проблеми зі здоров'ям, а також красива, але занадто вузький одяг.

Всього коментарів: 0
avatar