15.05.2024
Середа,05:25
Вітаю Вас Гість

Нормальна шкіра обличчя, рівновага в організмі і правильний догляд

Нормальна шкіра обличчяЕкологічні проблеми, стреси, малорухливий спосіб життя і харчування далеке від досконалості призводять до порушення обмінних процесів в організмі. Тому нормальна шкіра обличчя, як відображення процесів життєдіяльності, зустрічається в даний час надзвичайно рідко. Гладка, без виділяються пір і прищів, еластична, рівного тону - шкіра обличчя, підходить під цей опис вважається нормальною. На ній відсутня сухість і лущення, почервоніння і запалені ділянки, вона м'яка, приємна на дотик і виглядає просто супер! Вам дуже пощастило, якщо це характерно і для вашого обличчя.

На жаль, у більшості дорослих людей нормальна шкіра обличчя залишилася в далекому дитинстві. Та й ті рідкісні щасливчики, які можуть похвалитися своїм обличчям, періодично стикаються з проблемами. Рівновага в організмі дуже не стійка. Гормональні сплески стають причиною виділення зайвого жиру, то ж відбувається і в літній період під впливом сонця. А з віком шкіра обличчя стає помітно суші, сушить її і морозний зимовий повітря.

Зрозуміло, при будь-якій шкірі жінок виручає правильний догляд. Тільки універсальних правил не існує, необхідно прислухатися до своїх відчуттів. Не слідуйте сліпо радам подруги. Можливо обличчя у неї теж в нормі, але у вас раптом розгулялися гормони, і з'явився жирний блиск. В цьому випадку слід деякий час користуватися легким підсушують засобом або відваром трав для жирної шкіри. При обветривании нанесіть трохи крему для сухої шкіри або змішаного з краплею води ефірного масла. На щастя, нормальна шкіра обличчя дуже швидко відновлюється, і ви знову можете перейти до звичних для вас засобам, відповідним вашому типу.

Догляд за обличчям включає, як правило, очищення м'яким засобом, тонізування, зволоження кремом, відповідним типом шкіри. Корисні нормальній шкірі живильні маски, ефірні масла і трав'яні відвари. Головне правило - не нашкодь, або все добре в міру. Лише тонка грань відокремлює норму від відхилень в ту або іншу сторону. Так і нормальна шкіра обличчя легко може змінити свій тип. Важливо вчасно помітити відхилення і правильно його відкоригувати.

Всього коментарів: 0
avatar