04.05.2024
Субота,04:30
Вітаю Вас Гість

Нарощене волосся - пасма досконалості

Нарощене волоссяДовге густе пишне волосся - мрія будь-якої дівчини. І, відповідно, будь-якого чоловіка! Доведено, що більша частина сильної половини людства інтуїтивно вважає найбільш привабливими жінок, які мають довгі і доглянуте волосся. Це - символ краси, прийшов з сивої давнини і закріплений у нашій свідомості. Розкішні пасма - образ досконалості, яке можна побачити на картинах древніх майстрів, ретро-фотографіях і сучасних телеекранах. На жаль, сучасний ритм життя не дозволяє жінкам приділяти занадто багато уваги волоссю, тому відростити природні довгі пасма досить складно. Однак не варто забувати про такий шанс бути красивою, як нарощені волосся.

Радість сучасних можливостей

Існуючі реалії такі, що під впливом моди і настрої сучасні жінки зістригають свої локони, а потім дуже часто шкодують про це кроці. Це і зрозуміло, відростити волосся набагато довше і складніше, ніж їх підстригти. Але технології 21 століття не залишили без уваги і цю, здавалося б, не надто істотну проблему. Тому сьогодні кожній жінці доступна така безболісна і цілком приємна процедура, як штучне нарощування волосся.

Витративши всього кілька годин свого часу і певну, цілком прийнятну суму грошей, можна стати щасливою власницею розкішної шевелюри, настільки довгою і густою, як того хочеться. Сучасні майстри перукарського мистецтва розробили безліч способів нарощування волосся: стрічкове, гаряче, капсульні, каліфорнійська, англійське, нарощування на металеві кільця та інші штучні нарощування волосся мають не тільки красиву і привабливу назву, але і особливе, притаманне їм, призначення.

Так, з допомогою стрічкового нарощування можна зробити волосся густим, але не дуже довгими. Капсульне нарощування дозволяє сформувати бездоганну укладання. Також, з допомогою нарощування волосся капсулами жінка може замаскувати недоліки своєї шевелюри, перетворивши їх на переваги: капсули накладаються майстром саме там, де є проблема, не обділяючи увагою скроневу і потиличну частини голови. Нарощене волосся на заколках вимагають найменшої уваги і догляду серед інших способів нарощування.

Грамотний догляд за красою

Відповідний догляд за нарощеним волоссям - найскладніша і відповідальна частина всього процесу носіння шикарних довгих локонів. Наростивши волосся в салоні, ви довіряєте своєму перукареві, який з усім майстерністю та професіоналізмом ретельно створює досконалу основу для вашої зачіски. І чим ретельніше і акуратніше ви будете самостійно стежити за нарощеним волоссям, тим довше зможете їх зберегти. При правильному використанні та догляді придбана зачіска може прослужити вам від двох до шести місяців. Про те, скільки тримаються нарощене волосся, розповість майстер, що виконав цю процедуру, він же порадить засоби, що підходять для вашої нової зачіски.

Перш за все, необхідно запам'ятати, як мити нарощене волосся, і завжди, без винятку, слідувати цим правилам. При неправильному миття, під дією води і рухів рук, а також при контакті з рушником, капсули, стрічки, шпильки, кільця, - всі ті "інструменти", на яких тримаються нарощене волосся, можуть пошкодитися, зісковзнути з волосинки, тріснути і зламатися, що призведе до випадання пасма. І так кожен раз, при кожному неправильному миття.

Як доглядати за нарощеними волоссям, зняти

Миття нарощених локонів

Щоб ваша «довга зачіска» не прослужила самий рекордно короткий термін, мийте свої нові волосся правильно.

  • 1. Перед тим, як вимити волосся, розчешіть їх. Гребінець для нарощених волосся повинна бути з великими рідкими зубчиками і обов'язково без кульок на кінці, щоб не потривожити капсули або стрічки для нарощування.
  • 2. Змочіть волосся водою, нахилившись над ванною. Капсули, стрічки, шпильки, з допомогою яких нарощене волосся тримаються на ваших волоссі, повинні якомога менше часу перебувати у воді, не розмочуйте їх.
  • 3. М'якими круговими рухами нанесіть спеціальний шампунь, запропонований вам майстром по нарощуванню волосся або запропонований професіоналом. Шампунь потрібно нанести по всій довжині волосся, уникаючи місць нарощування. Щоб промити коріння волосся, зробіть ваші рухи кінчиками пальців ще більш ніжними і акуратними.
  • 4. Ретельно промийте волосся спрямованої струменем теплої води.
  • 5. Нанесіть бальзам, кондиціонер або маску, відступивши від капсул, які фіксують пасма, кілька сантиметрів.
  • 6. Витримавши на волоссі маску або бальзам належний час, ретельно сполосніть волосся.
  • 7. Ні в якому разі не вичавлюйте волосся і не закручуйте їх у рушник. Замість цього акуратно промокніть їх м'яким махровим рушником, здатним добре увібрати вологу.
  • 8. Підсушіть коріння феном і дайте волоссю просохнути самостійно, або висушіть їх натиском теплого, але не гарячого повітря, і створіть необхідну укладання.
  • 9. Використовуйте утюжки і щипці для завивки тільки на попередньо просушених волоссі. Не пережигайте нарощене волосся, пам'ятайте, що вони справжні, і потребують такого ж бережного ставлення, як ваші власні.

На що звернути увагу

Якщо ви не можете придбати досить дорогу професійну косметику по догляду за нарощеним волоссям або спеціальний шампунь для нарощених волосся, скористайтеся звичайними шампунями відомих марок, тільки звертайте увагу на те, що шампунь повинен бути призначений "для нормального волосся". Не "для сухих", тому що вхідні в його склад пом'якшувальні компоненти будуть пом'якшувати шкіру голови і волосся, під утяжеляющими їх штучно нарощеними пасмами, і волосся будуть схильні до випадання. Також, шампунь не повинен бути призначений "для жирного волосся", тому що буде висушувати і так отяжеленный ваш особистий волосся.

Процес миття стане значно простіше, якщо замість масок або бальзамів тривалої дії ви будете використовувати бальзами-спреї, корисні склади з силікону, витяжки з шовку або спеціальні масла-спреї. Розпорошивши їх на сухі або вологі волосся, не доведеться вдруге промивати шевелюру, а їх дія буде постійно покращувати поверхневий шар волосся і захищати, як ваші справжні, так і штучні локони від зовнішнього впливу навколишнього середовища.

Додайте засіб для волосся концентрований рідкий вітамін Е, куплений за зовсім невеликі гроші в найближчій аптеці. Як відомо, він покращує структуру волосся, і навіть нарощені вони, завдяки його застосуванню, будуть виглядати м'якше і шовковистою.

Завжди заплітайте волосся в коси, лягаючи спати. Але не плетіть їх тугими, щоб зменшити тиск, який чиниться на капсули нарощеного волосся. Це необхідно для запобігання випадкового виривання клоков волосся і збереження їх порядку. Зменшення ймовірності заплутування довгих волосся - збільшення строків носіння прекрасною шевелюри.

Зачіски з нарощеним волоссям, скільки тримаються, корекція

Фантазія з локонів

Чисті, сяючі довгі пружні і пишне волосся - ідеальна зачіска на будь-який випадок. Така зачіска не набридне ніколи, і все ж, дайте волю своїй фантазії, використовуйте те багатство, що у вас на голові, щоб дивувати всіх, кому пощастить вас бачити. Варіанти зачіски з нарощеним волоссям можуть бути найрізноманітнішими:

  • 1. Мальвинка. Забравши з однієї пасма над скронями і на маківці, зав'яжіть хвостик маленької гумкою на будь-якому рівні голови. Прокручуючи хвостик "під себе" ви зробите мальвінку більш грайливою, а створивши попередній високий начіс пасма над чолом, створите фатальний образ.
  • 2. Грецька зачіска. Головне цієї зачіски - все накрутити локони на великі бігуді або плойку. Збираючи пасма тільки в одному вам відомому порядку і пришпиливая їх невидимками, можна створити унікальний сексуальний варіант вечірньої зачіски. Враховуйте особливості будови обличчя та аксесуари, з якими ви вийдете на світло.
  • 3. Хвостики. Можливо,ви здивуєтеся, але рівний хвіст з довгих волосся - прекрасний варіант ділової зачіски. Зав'язавши його високо або низько на голові, перекинувши хвіст через плече або залишивши триматися у вільному падінні, ви створите елегантний образ сучасної жінки.
  • 4. Коси. Їх зараз просто неймовірна кількість варіантів. Коси з довгих нарощеного волосся можна декорувати стрічками і намистом, живими квітами і дорогоцінними прикрасами, різними шпильками і іншими аксесуарами.

Творіть, адже з довгими красивими доглянутими волоссям ви - богиня.

прекрасна Богиня, але не тільки, ще й богиня сучасна. І можете сміливо змінити спосіб, коли захочете нарощене волосся зняти. Для цієї процедури є спеціальні засоби, і наслідки такого експерименту зі своєю зовнішністю будуть зовсім не небезпечними. При грамотному догляді за нарощеним волоссям і зверненням до професійних майстрам з нарощування та зняття локонів, натуральні волосся не страждають, а навпаки, починають рости швидше, стають сильнішими.

Носити нарощені волосся можна з невеликими перервами, щоб дати відпочити своїм власним волоссям. Своєчасно роблячи корекцію нарощених волосся, ви зможете більш тривалий час утримувати їх в ідеальному стані. Мрія про довгих пишних, блискучих і красивих волоссі цілком досяжна. І вона поруч - в найближчому салоні. Дозвольте своїй мрії справдитися!

Всього коментарів: 0
avatar