04.05.2024
Субота,09:27
Вітаю Вас Гість

Як зробити губи м'якими і чуттєвими

Як зробити губи м'якимиКажуть, що діаманти - кращі друзі дівчат, тоді помаду слід віднести до категорії близьких родичів, без яких неможливо обійтися. Навіть бездоганний макіяж буде виглядати незавершеним, якщо губи не нафарбовані. Однак на сухі губи помада лягає нерівномірно накопичується в тріщинках і змінює колір на шелушащихся острівцях. Як зробити губи м'якими і зволоженими, щоб помада лягала рівніше, а самі губи виглядали набагато привабливіше? Ця проблема хвилює багатьох жінок, саме для них призначені ці 8 дивовижних рад по догляду за губами.

  • 1. Регулярно відлущує ороговілі клітини з поверхні губ. Шкіра на губах буде гладкою і м'якою, а помада порадує легким ковзанням і рівним тоном. Найпростіший засіб - вазелін, нанесіть його на зубну щітку і добре обробіть губи по всій поверхні. При цьому щетинки очищають шкіру, а вазелін зволожує і пом'якшує.
  • 2. При кожному зручному випадку користуйтеся бальзамом для губ, що містять бджолиний віск або гліцерин, вітаміни Е і С. Деякі бальзами мають легкий відтінок, їх можна використовувати одночасно і як блиск для губ. Подружіться з бальзамом, і вам не доведеться більше шукати способи, як зробити губи м'якими і чуттєвими. Бальзам збереже губи зволоженими і захистить від зовнішніх впливів.
  • 3. Міняйте час від часу свою помаду. Хоча матові відтінки мають більше барвника і менше зволожуючих компонентів, незмивна помада, за твердженням візажистів, губ допомагає утримувати вологу.
  • 4. Боріться з ознаками раннього старіння. Ці вертикальні рисочки навколо губ, за якими в різні боки розтікається помада, видають далеко не юний вік. Допоможе щоденна профілактика, антивікові креми для догляду за губами, оливкова, мигдальна олія та інші рослинні масла, полуниця з вершками і мед в якості живильної маски. Попередити старіння шкіри значно легше, ніж згодом ламати голову, як зробити губи м'якими і сексуальними, без зморшок та темних плям.
  • 5. Правильно обводите контур губ. Використовуйте контурне обведення трохи темніше, ніж колір губної помади. При обводі допускається трохи підправити лінію губ. Потім розтушуйте пензликом контур всередину губ, потім нафарбуйте губи помадою. Якщо вам більше подобається природність, скористайтесь контурної обведенням, майже збігається з кольором губ.
  • 6. Щоб уберегти себе від безплідних праць, захистіть губи від впливу сонця. Шкіра губ містить мінімум меланоцитів, клітин, що відповідають за вироблення меланіну. Тому губи практично не мають захисту від сонця. Використовуйте бальзами і помади з фільтром SPF 15.
  • 7. Як зробити губи м'якими і захистити їх від пошкодження? Не кусайте губи і не облизувати! Відмовтеся від куріння, цим ви не тільки захистите губи, але і допоможете організму в цілому.
  • 8. Використовуйте правильний відтінок помади, не слідуйте бездумно модним тенденціям. Безпрограшний варіант для будь-якої жінки - тілесно-рожевий колір на світлій шкірі і бежево-коричневий на темній.

Щоденна турбота про м'якості і гладкості губ обов'язково принесе успіх. Не турбуйтеся, всі процедури і правила випробувані багатьма жінками з незмінно позитивним результатом. Єдиною проблемою може стати індивідуальна непереносимість. У разі почервоніння, припухлості або свербежу змініть ваш бальзам або помаду.

Всього коментарів: 0
avatar