04.05.2024
Субота,11:16
Вітаю Вас Гість

Як укласти сухе волосся не гірше перукаря

Як укласти сухі волоссяСухі волосся сплутується і електризуються, у них неохайні стирчать кінчики. Все це викликає проблеми при укладанні волосся. Перш ніж говорити про те, як укласти сухі волосся, спробуємо визначити оптимальну довжину для сухого волосся. Висновок напрошується сам собою: волосся повинні бути короткими або довгими. Середня довжина не рекомендується, так як волосся стають некерованими, їх складно укладати. Наприклад, коротке волосся можна зробити пишними за допомогою щітки, а довгі накрутити на бігуді великого діаметру. Волосся середньої довжини на щітці будуть сплутуватися, а на бігуді складно розправити кінчики, так щоб волосся не м'ялися.

Для укладання можна скористатися будь-якими засобами. Найкращий засіб для додання пишності сухим волоссю - пінка для волосся. З пінкою вам не доведеться турбуватися, як укласти сухі волосся. Вона рівномірно розподіляється і злегка фіксує зачіску. У пінки для волосся додають вітамін В та інші поживні речовини. Тому одночасно з укладанням пінка доглядає за волоссям. І її потрібно зовсім небагато, уявіть столову ложку з гіркою, приблизно стільки для короткого волосся. Для довгого волосся збільшити порцію пропорційно їх довжині. Можна моделювати сухі або вологі волосся, і в тому і в іншому випадку буде потрібен фен. Повітряний потік, створюваний феном повинен бути холодним, щоб не пересушувати волосся.

Трохи складніше проблема, як укласти сухі волосся, представляється для кучерявого волосся. Краще всього на сухих кучерявих волоссі працює віск для волосся. Він жирний, захищає волосся від пошкодження і обтяжує, не дає сплутуватися і наелектризовуватися. Красиві хвилі на довгому кучерявому волоссі можна створити за допомогою бігуді великого діаметру. Накручуйте злегка підсушене волосся, рівномірно змащені воском. Прослідкуйте, щоб кінчики волосся лягли рівно, не пом'ялися. Інакше виглядати після висихання вони будуть просто моторошно. Сушіть волосся природним способом або прохолодним феном. Після укладання нанесіть на волосся лак нормальної фіксації. Лак підвищеної фіксації зробить сухі волосся ще більш жорсткими, неприродними.

Про те, як укласти сухі волосся, модниці знали і до появи благ цивілізації. Старими випробуваними засобами можна скористатися і сьогодні. Змочіть волосся перед укладанням пивом чи солодкою водою. Після цього можна накрутити на бігуді або укласти за допомогою щітки, просушуючи прохолодним феном. Відвар насіння льону, приготований з чайної ложки насіння і 200 мл води, випарений до половини обсягу, допоможе створити зачіску і стане захистом для волосся, покриваючи їх тонкою плівкою.

Укласти сухі волосся, змоделювати обсяг без фена, руками, при природній сушці допоможе крем для укладання волосся. Гель для волосся і праску випрямить кучеряве волосся, а спеціальний гель, нанесений на сухі прямі волосся, створить ефект «мокрих» волосся. Надати волоссю об'єм можна і за допомогою лаку. Для цього підніміть волосся між пальцями, збризніть біля основи і дайте злегка підсохнути в такому положенні. Після цього волосся причеши пасмо за пасмом, акуратно, не висмикуючи.

Для укладання сухого волосся можна використовувати будь-які кошти і отримати при цьому бажаний ефект.

Всього коментарів: 0
avatar