05.05.2024
Неділя,22:54
Вітаю Вас Гість

Домашні маски для сухої шкіри обличчя

Маски для сухої шкіриДомашні маски для обличчя - це саме натуральне і нешкідливе засіб по догляду за шкірою. Вони не містять хімічних добавок і консервантів. Особливо корисні домашні маски для сухої шкіри обличчя і шкіри, схильної до подразнень. Вони добре зволожують, освіжають і заспокоюють шкіру і коштують значно дешевше купівельної косметики. Однак відсутність консервантів призводить до того, що термін зберігання домашніх засобів по догляду за шкірою значно менше, ніж у готової продукції, призначеної для цієї ж мети. Тому при використанні косметичних складів власного приготування необхідно дотримувати деякі правила.

  • Наносити маски для сухої шкіри, приготовані з домашніх продуктів, слід зразу ж після приготування. Невикористану суміш можна покласти у ходильник не більше, ніж на 1 тиждень.
  • Залишати косметичний склад на обличчі слід не довше рекомендованого в рецепті часу.
  • Під час дії маски постарайтеся розслабитися і спокійно полежати. Закрийте очі і слухайте улюблену мелодію.
  • Перед застосуванням маски шкіру обличчя слід очистити.

Домашні маски для сухої шкіри містять вітаміни С, Е, натуральні масла, протеїни і фруктові кислоти. Вони не тільки зволожують і пом'якшують шкіру, але і впливають на неї очищающе, як легкий пілінг.

Фруктово - йогуртові маски для сухої шкіри обличчя

Маска з авокадо і йогурту містить масу живильних компонентів для сухої шкіри. Це поживний зволожуючий комплекс для обличчя. Один стиглий плід авокадо очистіть від шкірки і насіння і подрібніть в блендері з чвертю склянки йогурту. Рясно змастіть шкіру обличчя, крім зони навколо очей. Залиште на обличчі на 10-15 хв, після цього обполосніть прохолодною водою.

Аналогічні маски для сухої шкіри можна приготувати з інших фруктів. Наприклад, половину банана розітріть з 4 ст ложками йогурту. Добре перемішайте і рясно змастіть обличчя на 15 хв, після чого сполосніть прохолодною водою.

Медові маски для сухої шкіри

Столову ложку меду розітріть з яєчним жовтком (білок ви можете використовувати для інших цілей). Отриману однорідну масу нанесіть на шкіру на 10 хвилин, після чого змийте. Мед добре зволожує суху шкіру.

Для отримання швидкого ефекту змішайте мед з молоком (у співвідношенні 2:1) і нанесіть на обличчя. Через 15 хв обполосніть прохолодною водою. Для отримання однорідного складу мед можна трохи підігріти.

Домашні маски для сухої шкіри обличчя - це чудовий ефект і економія грошових коштів. Загляньте в холодильник, перш ніж поспішати в магазин за консервованої косметикою. Цілком ймовірно, що натуральні і безпечні продукти, корисні для сухої шкіри, лежать на полицях і готові допомогти вам зберегти її здоров'я.

Всього коментарів: 0
avatar