15.05.2024
Середа,17:17
Вітаю Вас Гість

Що таке біоламінування волосся

Біоламінування волоссяБіоламінування волосся - це сучасна технологія догляду за волоссям, розроблена японськими фахівцями. В процесі ламінування волосся покриваються плівкою з натуральної целюлози. Ця плівка не закупорює волосся, а дозволяє йому дихати. Іноді виникають суперечливі думки з приводу користі або шкоди біоламінування. Істину слід шукати в самій природі волоса. Оскільки волосся являє собою затверділий білковий компонент, покритий захисною оболонкою, і в ньому немає живих клітин, відновити волосся в звичному сенсі цього слова не можливо. Термін «лікування» належить швидше до шкірі голови, а зовнішній вигляд волосся можна поліпшити тільки додаванням білкової, восковий, масляної або іншої аналогічної плівки, що заповнює утворилися раніше порожнечі і склеюючої пошкоджену структуру.

Ефект від біоламінування

Біоламінування волосся проводиться нанесенням плівки з білкових компонентів. Білкове покриття додає волоссю гнучкість і блиск, захищає волосся від пошкодження і перешкоджає вимиванню барвника. В результаті ламінування очікується наступний ефект:

  • 1. Плівка, нанесена на поверхню волоса, вирівнює пошкоджену структуру, склеює розсічені кінчики і надає волоссю гладкість і блиск. Цей ефект особливо помітний на пересушені волосся або волосся, пошкоджених агресивними барвниками.
  • 2. Плівка створює додатковий шар, в результаті кожен волосся потовщується відсотків на 10, і об'єм волосся помітно збільшується.
  • 3. Волосся стають слухняними, їх можна легко укласти в зачіску, без використання додаткових моделюючих засобів. Просто нагріваєте волосся феном і надаєте їм бажану форму. Охолоджена целюлозна плівка зберігає цю форму протягом тривалого часу.
  • 4. Нанесене покриття захищає барвник від вимивання, волосся довше зберігає колір. У цьому відмінність біоламінування від звичайних барвників, які, не будучи агресивними швидко змиваються, а ті які більш довговічні, руйнують структуру волосся. Кольорове біоламінування волосся забезпечить стійкий колір не менш, ніж на місяць.
  • 5. Ламінування може бути безбарвним, просто для поліпшення зовнішнього вигляду волосся, при бажанні можливо також тонування волосся в різноманітні відтінки.

При ламінуванні волосся не спалюються, а процес змивання плівки відбувається повільно і поступово. Ламіновані волосся зберігає зачіску у вологу погоду, а шкіра голови при цьому дихає. Склад для ламінування не має запаху і не викликає алергічних реакцій. Щоб зрозуміти наскільки це красиво і ефектно виглядає просто необхідно зважитися і спробувати біоламінування на власному волоссі.

Біоламінування широко застосовується для поліпшення структури волосся після фарбування, хімічної завивки, термічного впливу праскою або завивочными щипцями. Біо ламінування як для зміцнення волосся, так і для фарбування можна робити щомісяця. Передерживание і спалювання волосся тут повністю виключено. Також можна не боятися звикання до процедури.

Біоламінування дозволяє шкірі дихати, а волосу безперешкодно рости і випадати. Всі процеси протікають абсолютно природно. Фахівці не рекомендують біоламінування волосся в домашніх умовах, оскільки ця процедура вимагає наявність певних навичок. Необхідно як мінімум один раз відвідати салон і подивитися, як це робить фахівець. Якщо не говорити про вміння, спеціальні засоби до , після і під час ламінування доступні у вільному продажу, і їх завжди можна придбати навіть не фахівцеві.

Всього коментарів: 0
avatar