13.05.2024
Понеділок,03:19
Вітаю Вас Гість

Професійна чистка жирної шкіри обличчя

Чистка жирної шкіри обличчяРегулярне використання домашніх рецептів і способів очищення шкіри дасть помітний результат лише через час. Швидкий ефект без шкоди для шкіри можна отримати при обробці шкіри в салоні краси. На озброєнні у косметологів існує ручна та апаратна чистка жирної шкіри обличчя. Розширені пори, чорні крапки, вугри, млявість шкіри - ось далеко не повний перелік показань до професійних процедур. В результаті їх застосування поліпшується кровообіг і нормалізується вироблення підшкірного жиру. Шкіра омолоджується, стає зволоженою і більш пружною.

Ручна механічна чистка шкіри

Це найбільш відома і найчастіше використовується процедура. Вона проводиться без застосування апаратів на етапі безпосередньої чищення і цілком ефективна. Як і при будь-якому іншому способі, шкіру спочатку підготовляють до процедури: розпарюванням або нанесенням спеціальних засобів. Потім проводиться чистка пір за допомогою пальців і серветочок або із застосуванням особливої професійної ложечки Уно. Після чищення показаний дарсонваль і заспокійлива маска. В день, коли проводилася процедура, обличчя краще не мити, а протерти тоніком, не містить спирт. На наступний день шкіра буде випромінювати здоров'я, молодість і світло.

Брашинг

Представляє собою механічну обробку шкіри обертовими щіточками. За допомогою брашінга проводиться поверхнева чистка жирної шкіри обличчя. Знімається верхній ороговілий шар, стимулюється кровообіг і оновлення клітин. Його можна застосовувати в якості підготовки до масажу або ручному чищенні. Зовнішній вигляд шкіри після процедури істотно поліпшується.

Очищення жирної шкіри обличчя ультразвуком

Під впливом ультразвуку відбувається розширення пір і витяг жиру, відлущування верхнього омертвевшего шару клітин. Під час процедури проводиться мікромасаж шкіри, і вона помітно омолоджується. А виступили на поверхню молоді клітини ефективніше сприймають дію кремів, масок та інших підтримуючих складів. Така чистка жирної шкіри особи проводиться без попереднього розкриття пір і підходить для шкіри з проступають судинами. Шкіра не травмується, не червоніє і на ній не залишається слідів. Тільки свіжість, м'якість і омолодження.

  • Протипоказанням для брашінга можуть стати деякі пластичні операції, друга половина вагітності, підвищений тиск, шкірні захворювання.

Вакуумна чистка шкіри

Вакуумна чистка виконується спеціальною насадкою при відсмоктуванні повітря, слідом за яким забруднення і жирові пробки буквально витягуються з пор. Вакуумна чистка проводиться після спеціальної підготовки шкіри і розкриття пір. Під час процедури шкіра і насадка періодично протирають перекисом водню. Після процедури знімають омертвілий шар клітин спеціальним пристосуванням, потім наноситься заспокійлива маска.

Вакуумна чистка жирної шкіри обличчя більш щадна, ніж механічна, але й не досить глибока. Її рекомендують поєднувати з іншими видами чищення. Вона очищає шкіру від вугрів і покращує кровообіг. Шкіра стає пружною і гладкою.

  • Протипоказання для вакуумного чищення: загострення шкірних захворювань, судинна сітка, глибокі прищі.
Всього коментарів: 0
avatar