28.04.2024
Неділя,13:04
Вітаю Вас Гість

Про антивікові креми

Збираєтеся піддати критиці антивікові крему? Значить, ви хочете, як мінімум, розповісти правду про безпеку та ефективність продукту, про який збираєтеся розповісти. Заснована маса реклами продуктів по антивікового догляду за шкірою і інших косметичних засобів не дає уявлення про всю картину. Це переважно від того, що виробники знають, як тільки стане відома правда про більшість цих продуктів, ніхто не стане їх купувати.

Ви, мабуть, помітили, що в рекламі косметичних засобів переважно говоритися про чарівний дії декількох ключових інгредієнтів. Вас ніколи не проінформують про кожної складової, що міститься у формулі, на мене, так це повинно бути обов'язковим за законом. На мій жаль, не думаю, що такий закон буде коли-небудь прийнятий у нас, де законодавче регулювання косметичної індустрії практично відсутня.

Про що мас-медіа замовчують у своїх відгуках про кремах, покликаних боротися зі старістю, це те, що більшість косметичних засобів, головним чином, розробляється з хімікатів.

Вчений і медичні працівники з легкістю впізнають у багатьох хімічних елементах, повсюдно включаються в косметичні формули, токсини або канцерогени. Задумайтесь над цим, перш ніж наносити на свою шкіру крем, про який ви практично нічого не знаєте, лише тому, що полнооб'ёмная інформація була прихована.

Для наочності мені б хотілося повністю проілюструвати на прикладі США, що я мав на увазі, кажучи про відсутність суворого регулювання виробництва косметичних засобів. На сьогодні Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США заборонило використовувати у виробництві косметики тільки одинадцять токсинів або канцерогенів. Для порівняння, у списку Європейського Союзу семирічної давності було вказано 1100 відомих або підозрюваних у токсичності або канцерогенності хімікатів!

А ще рецензія таких чудо кремів повинна розповісти, де формули були розроблені і вироблені, і підписали Чи компанії, розробники цих продуктів, Угода з виробництва безпечних косметичних засобів. Компанії, що бажають продавати свої продукти в країнах Європейського Союзу, зобов'язані підписати цей контракт, який гарантує, що жодне потенційно небезпечне речовина не буде використано у виробництві їхніх товарів.

Найефективніший антивікової склад був винайдений в Новій Зеландії, в компанії, яка розробила природний спосіб генерувати велику кількість колагену і еластину і зберігати людські тканини і полімери.

Стимуляція виробництва колагену і еластину досягається через комплекс протеїнів і синтез ферменту званого Cynergy TK, і молекулярно зменшеною форми коензиму Q10 продубльований Nano-lipobelle H EQ10.

Екстракт ламінарії і масло виноградних насіння використовуються для контролю активності ферментів, які призводять до руйнування колагену, еластину і гіалуронової кислоти. З переробленими інгредієнтами таких складних продуктів як віск бабассу, екстракт плода маракуйи, меду чайного дерева і масла авокадо, ці рецепти пройдуть будь-який тест на безпеку і дієвість.

Чесний критик крему для анти вікового догляду надасть вам повну інформацію про продукт, який ви наносите на свою шкіру.

Всього коментарів: 0
avatar