04.05.2024
Субота,20:45
Вітаю Вас Гість

Догляд за шкірою: літній сезон

Догляд за шкірою вліткуКоли мова заходить про літо, більшість жінок бачать картини відпочинку на пляжі або біля басейну і думають при цьому, як вони будуть виглядати в новенькому бікіні. І це зрозуміло, влітку ми демонструємо найбільше відкритих ділянок шкіри. Тому догляд за шкірою влітку надзвичайно важливий, головним чином тому, що слід оберігати її від надмірного впливу сонячних променів. Ультрафіолетові сонячні промені є головним джерелом передчасного старіння, пігментних плям і навіть раку шкіри. Рівень сонцезахисту косметичних продуктів для літнього періоду має бути мінімум SPF15.

«Річна» дієта

У літньому раціоні має бути велика кількість продуктів і напоїв, що містять антиоксиданти. Це дуже корисно для шкіри. Зелений чай, гранатовий сік і плоди граната, горіхи, чорниці. Їх необхідно вживати в їжу додавати в маски і лосьйони для шкіри. Догляд за шкірою буде більш ефективним при надходженні в організм Омега-3 жирних кислот, яких найбільше міститься в рибі з холодних морів. Дуже важливо випивати велику кількість води, її споживання слід збільшити понад норми, якщо ви багато рухаєтеся і потієте.

Відлущування і зволоження

Омертвілі клітини на поверхні шкіри надають їй тьмяний нездоровий вигляд. Влітку клітини відмирають інтенсивніше із-за впливу піску, сонця та інших шкідливих факторів. Кілька разів в тиждень верхній шар шкіри необхідно відлущувати. Це можна зробити механічним способом: мочалка, пемза, цукор або скраб. Нанесіть відлущувальному засіб на шкіру і добре обробіть поверхню круговими рухами. Можна зробити хімічний пілінг за допомогою фруктових альфагидрокислот. Фруктові кислоти розчиняють мертві клітини на поверхні, і шкіра стає чистою, оновленою і омолодженою.

Догляд за шкірою влітку включає обов'язкове зволоження шкіри. Влітку шкіра не така суха, як взимку, але зволоження їй, як і раніше, необхідно. Використовуйте зволожуючий лосьйон з легкою текстурою, яка швидко вбирається і не залишає видимих слідів. Якщо душа просить екзотики, візьміть ароматний лосьйон з запахом манго, кокоса або ананаса і пориньте в світ тропіків.

Догляд за ногами

Можливо, гоління ніг не актуальна для вас у зимовий період, а влітку це повинно стати одним з пріоритетних завдань. Виберіть добру бритву, щоб не дряпати шкіру ніг, зволожуючий лосьйон для гоління, який буде охолоджувати шкіру, і бальзам після гоління. Догляд за шкірою ніг влітку повинен бути інтенсивним та регулярним.

Враховуючи, що влітку доводиться носити відкрите взуття, тримайте в порядку нігті на ногах, робіть педикюр і вчасно подкрашивайте, коректуйте форму і відсувайте кутикулу.

Всього коментарів: 0
avatar