29.04.2024
Понеділок,03:54
Вітаю Вас Гість

Збільшення об'єму губ домашніми професійними засобами

Збільшення об'єму губЗ віком на шкірі з'являються ознаки старіння. До найбільш помітних з них можна віднести пігментні плями, мімічні зморшки і «гусячі лапки» навколо очей, складки на щоках. Те ж саме можна сказати і про губах, вони стають пухкими, навколо губ з'являються вертикальні риски. Жінки витрачають багато часу, сил і грошей, щоб уповільнити процеси старіння. Але не завжди губам віддається належне увагу, дуже часто про них просто забувають. Однак недостатній догляд призводить до того, що губи стоншуються, покриваються зморшками. Збільшення обсягу губ стає однією з головних проблем. Інша проблема полягає в тому, що надмірне вплив ультрафіолетових променів при тривалому перебуванні на сонці може не тільки викликати сухість губ, але і привести до розвитку раку шкіри.

Хоча жінки зрілого віку в більшій мірі, ніж чоловіки схильні до пошкодження шкіри губ через гормональної перебудови під час менопаузи, вікові зміни губ можна уповільнити. Якщо спробувати розділити на групи всі кошти по омолодженню губ, то можна виділити дві основні категорії плюс народні засоби боротьби зі старінням губ:

  • Декоративна косметика - помада, бальзам, блиск для збільшення обсягу.
  • Інвазивні (проникаючі) кошти, до яких належать ін'єкції і імплантати.

Збільшення обсягу губ: плюси і мінуси

Використання декоративної косметики - найбільш простий, з допомогою якого збільшення обсягу губ може бути досягнуто на нетривалий період часу, причому від деяких продуктів ефект може бути вельми сумнівним. До складу косметики для створення об'єму входять, як правило, дратівливі компоненти. Від роздратування губи опухають і виглядають повними, але через кілька годин зникне роздратування, і губи повернуться до колишнього вигляду.

Аналогічним шляхом діють і численні народні засоби. Кориця, кофеїн, ментол, імбир і навіть відомий своєю пекучістю перець чилі. Всі ці засоби викликають відчуття печіння і діють як подразники. І не можна думати, що більша кількість подразника створить більше збільшення обсягу губ. Безмежне нарощування дозування викличе швидше виразку і хворобливі кірки на губах. Зменшити занадто інтенсивна дія подразника можна за допомогою заспокійливого крему. Але в деяких випадках, коли роздратування стає нестерпним, краще припинити використання даного засобу.

Що робити для збільшення обсягу губ

Використання сонцезахисного бальзаму для губ

Необхідно пам'ятати, що тривалий вплив сонця не тільки старить шкіру, але і може привести до серйозних захворювань, в тому числі, до раку шкіри губ. Тому бальзам для губ з сонцезахистом не нижче SPF15 слід наносити на губи кілька разів в день. Це допоможе зберегти шкіру в здоровому стані.

Збільшення обсягу губ за допомогою ін'єкцій і імплантатів

Якщо у вас є час, бажання і гроші, можете спробувати більш радикальні заходи.

Наприклад, збільшення обсягу губ шляхом впровадження в м'які тканини жиру з інших частин тіла. Ефект від впливу різноманітних ін'єкцій може тривати від кількох тижнів до кількох місяців. Наведемо деякі найбільш відомі препарати для ін'єкцій в тканини губ:

  • Повністю синтетичний колаген.
  • Колаген, виділений з коров'ячого білка.
  • Власний колаген.
  • Сполучні тканини, взяті на ділянці вашого тіла або тіла померлої людини - донора.
  • Рестилайн і Гилаформ - лікувально - косметичні продукти, що містять гіалуронову кислоту, споріднену тілу людини.

Збільшення обсягу губ - який метод обрати

Ефективність різних способів збільшення обсягу губ

Щоб не бути голослівними, спробуємо проаналізувати дію омолоджуючих продуктів на ваші губи. Як ви могли припустити, найбільш дешеві кошти є найменш ефективними. Помади і бальзами дають збільшення обсягу губ на годину або два. Але їх перевага в тому, що не ніяких ризиків або дискомфорту при дуже малих витратах. Тому даний спосіб завжди рекомендується спробувати, перевірити результат впливу косметичних продуктів на своїх губах.

Ін'єкції важко назвати абсолютно безболісними, але перед їх впровадженням використовують, як правило, місцеву анестезію. А після ін'єкцій можуть залишитися синці, почервоніння та інші неприємні реакції. Стоять ін'єкції дорожче помад, вони відносяться до хірургічних процедур з усіма витікаючими звідси наслідками. При ін'єкції жиру, матеріал береться з стегон або живота пацієнта. Загоєння триває 1-14 днів в залежності від якості виконання операції. Вважається, що такі ін'єкції забезпечують тимчасове збільшення обсягу губ, але у деяких пацієнтів ефект від операції помітний роками.

Що стосується інших продуктів, гель рестилайн розсмоктується протягом півроку, а ефект від коров'ячого колагену триває в середньому близько 4 місяців. Відновний період при цих операціях не потрібно. Сполучні тканини донора впроваджуються всередину губи хірургічним шляхом у вигляді імплантату. Ефект від нього зберігається приблизно рік. А от синтетичні матеріали, впроваджені в губні тканини, повинні забезпечити постійний результат. Операція триває близько години, а відновлювальний період займе тиждень.

останнім часом збільшення обсягу губ - дуже затребувана операція, і кількість пропозицій на ринку омолоджуючих продуктів будуть постійно зростати. Розширюється мережу косметичних салонів та клінік, що пропонують професійні послуги в цьому напрямку. Тому кожна жінка, стурбована станом своїх губ, зможе позбутися від проблем і знайти для себе найбільш підходящий варіант.

Всього коментарів: 0
avatar